fbpx

StjärnbetygRing 08-502 350 61 för personlig rådgivning

Våra kunder säger
Installera laddbox i Stockholm

Installera laddbox
i Stockholm

Installera laddbox i Stockholm

100%

Vi installerar i hela Sverige

5

Express installation i Stockholm på 5 dagar!

3 år

Tryggt & säkert!
Alltid 3 års garanti!

Våra produkter

Ingenjör installerar en laddbox

Laddbox i Stockholm på 5 dagar

Du läste rätt! Nu har du möjlighet att köpa laddbox i Stockholm och få den installerad på 5 dagar. Installationen är inte bara snabb, vi garanterar att den utförs på ett korrekt och säkert sätt av våra certifierade elektriker.

Vi anser att det är minst lika viktigt med kvalitativa och pålitliga produkter som trygg och säker installation. Ta del av express installation i Stockholm när du lägger din beställning.

Inte nog med att vi säkerställer hög kvalité, när du köper laddbox och installation via oss blir köpet berättigat till bidrag för halva kostnaden. Du betalar alltså bara halva priset när du köper laddbox i Stockholm.

Redo att elektrifiera er körning?

Vi gör det enkelt att ställa om till eldrift oavsett era behov. Elbilsladdare för hemmet, företaget, bostadsrättsföreningen eller parkeringarna.

Laddboxar

Sveriges bredaste sortiment av laddboxar till ditt hem, installerat och klart.

Ladda på företaget

Vi hjälper ert företag installera laddboxar på er arbetsplats.

Bostadsrättsförening

Elbilsladdare till er bostadsrättsförening, oavsett storlek.

En laddningsbox installerad hemma

Vi installerar i hela Stockholm

Japp, vi ser till att du får en kvalitetssäkrad laddbox. När vi säger att vi installerar laddboxar i hela Stockholm gör vi verkligen det, oavsett om du bor i Bromma, Täby, Nacka, Huddinge, Södermalm, Vasastan, Sundbyberg, Lidingö, Kungsholmen, Danderyd osv. Detta tack vare vårt fantastiska nätverk av erfarna elektriker.

Normalt installationstid för en laddbox är mellan 2 till 5 veckor. Behöver det gå snabbare? Inga problem! För dig som vill ha en laddbox i Stockholm kan du få den på plats på 5 dagar med express installation.

Självklart levererar vi laddboxar till både privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag med komplett service i alla steg.

En laddningsbox installerad hemma

Installerat & klart - vi sköter allt

Group 1

Välj laddbox

Beställ elbilsladdare med installation på hemsida
Group 1

Matchas med elektriker

Du blir matchad med en lokal installatör inom 24h
Group 1

Fyll i formulär

Med orderbekräftelsen får ett installationsformulär som du fyller i
Group 1

Bestäm tid för installation

Uttalar tid med elektrikern för installation, ca 2-5 veckor från beställning
Group 1

Installation

Elektrikern kommer hem på uttalad tid och utför installationen

bildkarusell på köpsresan hos elbilsvaruhuset
En laddningsbox installerad hemma

Ny laddbox i Stockholm

Har du precis köpt elbil eller går i köptankar? Då har du hamnat helt rätt, vi erbjuder marknadens bästa laddboxar och tillbehör komplett med installation. När du köper laddbox i Stockholm via Elbilsvaruhuset kan du vänta dig:

Vi säkerställer att du blir mer än nöjd med både din köpupplevelse och din nya laddbox.

Guider för elbilsladdning

Prata med oss &
få din laddbox på nolltid

Har du några som helst frågor om elbilsladdare eller installation, ring & prata med våra experter.

laddbox hjalp 06

Har du några som helst frågor om elbilsladdare eller installation, ring & prata med våra experter.

laddbox hjalp mobile 01

Vanliga frågor

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den information du söker. Vi vill också att du ska känna dig trygg med den informationen du får, så hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss för gratis rådgivning.

Ja! Vi installerar laddboxar i hela Stockholm stad, Södertälje, Värmdö, Solna, Täby, Vallentuna, Sundbyberg, Danderyd, Haninge, Ekerö, Österåker, Nynäshamn, Salem, Sundbyberg, Norrtälje, Nacka, Upplands Väsby, Tyresö, Upplands-Bro, Vaxholm, Nykvarn, Järfälla, Lidingö och Botkyrka.

I Stockholm kan man välja Express Installation vid beställning. Då garanterar vi installation inom 5 dagar! I övriga fall är installationstiden mellan 2 och 5 veckor som standard.

För dig som ska installera en laddbox finns det lite att tänka på.

  • Installationen måste utföras av en certifierad elektriker.
  • Laddboxar skiljer sig åt, undersök vilken laddbox som är bäst lämpad för dina behov.
  • Borde du samtidigt installera en lastbalanserare. Det är en smart investering som säkerställer att du inte överbelastar elsystemet.
  • Var vill du placera laddboxen? På stolpe, garageväggen, husfasaden osv.

Vi finns alltid ett samtal bort för att hjälpa dig hitta din perfekta laddbox.

Våra laddboxar kommer med olika former, funktioner och färger för att möta alla behov. Priserna varierar beroende på typ och modell, på Elbilsvaruhuset hittar du laddboxar från 3 995 kronor upp till 23 395 kr inkluderat installation.

Du kan alltid rådgöra med våra experter innan du väljer laddbox.

Det är viktigt att en laddbox installeras korrekt för att säkerställa säkerheten. Installation av laddbox får endast utföras av certifierade elektriker. Det är alltså inte tillåtet att göra installationen själv. Här kan du läsa mer om hur vi går till väga när vi installerar laddboxar.

En laddbox är ett bra sätt att ladda elbilen snabbt. Det är enkelt att använda, säkert och tar inte upp mycket plats. Laddboxar kan också minska din elräkning genom att ladda elbilen när elpriset är lägre.

En laddbox med smarta funktioner är en laddbox som är ansluten till internet, antingen via kabel, trådlöst nätverk eller 4G. Genom att vara uppkopplad kan en smart laddbox ge dig detaljerad information om energiförbrukning och annan intressant statistik. Med en uppkopplad laddbox kan du styra den på distans och få tillgång till laddningsstatistik via din smartphone.

Genom att använda en uppkopplad laddbox öppnas möjligheten att i framtiden ansluta laddboxen till nya funktioner och fördelaktiga system.

Häng med i det senaste

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Form Test

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Publik Laddare

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Om Oss
greenely-kampanj

Tillsammans med Greenely kan vi på elbilsvaruhuset erbjuda marknadens bästa pris på installerad Zaptec Go. För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

Greenelys timprisavtal baseras på de faktiska priserna på elmarknaden, vilket innebär att du får du en laddningsplan som visar hur mycket du sparar, när ditt fordon kommer att laddas och när den kommer att vara pausad. Det vill säga vi optimera din energianvändning för att spara pengar

Genom att ansluta din elbil med Greenelys smarta elbilsladdning kan du spara upp till 50 % på dina laddningskostnader.

Ta del av dagens och morgondagens spotpriser och se din estimerade faktura direkt i appen.

Vi säger upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely

Villkor för kampanjen:

För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

I vår checkout fyller du i om du är ny eller befintlig Greenely-kund.

  • Vill du registrera dig som ny Greenely-kund kan du enkelt registrera dig till Greenely i kassan när du beställer laddbox.
  • För befintliga Greenely-kunder anger man sitt kundnummer i kassan.

Efter installation är genomförd kopplar du upp laddboxen mot Greenelys app och kan börja ladda smart. I samband med installation kommer du få instruktioner om hur du kopplar upp laddboxen. I samband med att du väljer att byta till Greenely säger Greenely upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely.

Kampanjpriset innebär en rabatt på 3 000 kr innan avdrag, (1 500 kr efter avdrag). Om din laddbox inte har blivit uppkopplad mot Greenelys app 30 dagar efter installationen anses rabatten ogiltig och du blir fakturerad mellanskillnaden till vårt ordinarie pris för Zaptec Go med installation. Detta skulle innebära att den totala kostnaden blir 3 000 kr mer. För att anses vara kvalificerad för rabatten krävs att den installerade laddboxen ska ha blivit uppkopplad mot Greenely-appen någon gång inom 30 dagar från installationsdatumet.

Erbjudandet på Zaptec Go gäller endast med installation.

anslutning till nyhetsbrev elbilsvaruhuset

Koppla upp dig mot vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på nyhetsbrevet och ta del av alla nyheter och få personliga erbjudenden.

Zaptecpaket

Mälarvillans Enkla Elbilspaket