fbpx

StjärnbetygRing 031-180 180 för personlig rådgivning

Våra kunder säger
Installera laddbox i Göteborg

Installera laddbox
i Göteborg

Installera laddbox i Göteborg

100%

Vi installerar i hela Sverige

5

Express installation i Göteborg på 5 dagar!

3 år

Tryggt & säkert!
Alltid 3 års garanti!

Våra produkter

Ingenjör installerar en laddbox

Installera laddbox i Göteborg på 5 dagar

Tack vare vårt fantastiska elektrikernätverk erbjuder vi express installation i hela Göteborg. Och då menar vi hela Göteborg med alla 87 stadsområden. För oss är det minst lika viktigt att installationen sker på ett säkert och korrekt sätt som att du ska slippa sitta och vänta och rulla tummarna. Väljer du express installation när du beställer din laddbox garanterar vi att du får den installerad inom 5 dagar, och givetvis att installationen sker efter konstens alla regler.

Visste du att ditt köp blir berättigat för Grön Teknik-bidrag när du klickar hem både laddbox och installation. Det statliga bidraget är faktiskt så generöst att det täcker hälften av kostnaderna, bra va! Så när du köper laddbox med installation kan du få allting installerat och klart på 5 dagar och bara betala halva priset.

Redo att elektrifiera er körning?

Vi gör det enkelt att ställa om till eldrift oavsett era behov. Elbilsladdare för hemmet, företaget, bostadsrättsföreningen eller parkeringarna.

Laddboxar

Sveriges bredaste sortiment av laddboxar till ditt hem, installerat och klart.

Ladda på företaget

Vi hjälper ert företag installera laddboxar på er arbetsplats.

Bostadsrättsförening

Elbilsladdare till er bostadsrättsförening, oavsett storlek.

En laddningsbox installerad hemma

Din nya laddbox i Göteborg

Är det dags att installera laddbox hos dig? Då har du hittat rätt! Vi installerar laddboxar överallt i Göteborg, oavsett om du bor i innerstaden, Torslanda, Majorna, Örgryte, Askim, Hovås, Billdal, Frölunda, Tynnered, Fiskebäck, Långedrag, Backa, Lundby, Kärra osv. Hos oss hittar du marknadens populäraste laddboxar till de bästa priserna komplett med installation, här får du helt enkelt hela paketet.

Givetvis hjälper vi inte bara dig som privatperson i Göteborg, bor du i en bostadsrättsförening eller samfällighet eller har en företagsparkering har vi lösningarna. Vi tar fram skräddarsydda laddlösningar och projekterar på plats, hjälper till att skapa betallösningar, hanterar bidraget samt erbjuder support i världsklass.

En laddningsbox installerad hemma

Installerat & klart - vi sköter allt

Group 1

Välj laddbox

Beställ elbilsladdare med installation på hemsida
Group 1

Matchas med elektriker

Du blir matchad med en lokal installatör inom 24h
Group 1

Fyll i formulär

Med orderbekräftelsen får ett installationsformulär som du fyller i
Group 1

Bestäm tid för installation

Uttalar tid med elektrikern för installation, ca 2-5 veckor från beställning
Group 1

Installation

Elektrikern kommer hem på uttalad tid och utför installationen

bildkarusell på köpsresan hos elbilsvaruhuset
En laddningsbox installerad hemma

Installation av laddbox i Göteborg

Med våra erfarna, certifierade elektriker kan du känna dig trygg med att din laddbox kommer på plats och fungerar precis som den ska. Vi ställer höga krav på våra elektriker som installerar laddboxar i Göteborg. Kraven som måste uppfyllas är, medlemskap i Elsäkerhetsverket, rätt behörighet och kunskap, giltig ansvarsförsäkring, tydlig och effektiv kommunikation samt uppföljning och utbildning.

Vi värnar minst lika mycket om kvalitén i våra installationer som i våra produkter. För dig som beställer laddbox i Göteborg får du den inte bara på plats inom 5 dagar med express installation, när du köper via Elbilsvaruhuset kan du även vänta dig:

För oss är det avgörande att du känner dig tillfredsställd både med din köpupplevelse och din nya laddbox.

Guider för elbilsladdning

Prata med oss &
få din laddbox på nolltid

Har du några som helst frågor om elbilsladdare eller installation, ring & prata med våra experter.

laddbox hjalp 06

Har du några som helst frågor om elbilsladdare eller installation, ring & prata med våra experter.

laddbox hjalp mobile 01

Vanliga frågor

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den information du söker. Vi vill också att du ska känna dig trygg med den informationen du får, så hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss för gratis rådgivning.

Ja! Vi installerar laddboxar i hela Göteborg stad, Torslanda, Majorna, Örgryte, Askim, Hovsås, Billdal, Frölunda, Tynnered, Fiskebäck, Långedrag, Backa, Lundby, Kärra etc.

I Göteborg kan man välja Express Installation vid beställning. Då garanterar vi installation inom 5 dagar! I övriga fall är installationstiden mellan 2 och 5 veckor som standard. 

För dig som ska installera en laddbox finns det lite att tänka på.

  • Installationen måste utföras av en certifierad elektriker.
  • Laddboxar skiljer sig åt, undersök vilken laddbox som är bäst lämpad för dina behov.
  • Borde du samtidigt installera en lastbalanserare. Det är en smart investering som säkerställer att du inte överbelastar elsystemet.
  • Var vill du placera laddboxen? På stolpe, garageväggen, husfasaden osv.

Vi finns alltid ett samtal bort för att hjälpa dig hitta din perfekta laddbox.

Våra laddboxar kommer med olika former, funktioner och färger för att möta alla behov. Priserna varierar beroende på typ och modell, på Elbilsvaruhuset hittar du laddboxar från 3 995 kronor upp till 23 395 kr inkluderat installation.

Du kan alltid rådgöra med våra experter innan du väljer laddbox.

Det är viktigt att en laddbox installeras korrekt för att säkerställa säkerheten. Installation av laddbox får endast utföras av certifierade elektriker. Det är alltså inte tillåtet att göra installationen själv. Här kan du läsa mer om hur vi går till väga när vi installerar laddboxar.

En laddbox är ett bra sätt att ladda elbilen snabbt. Det är enkelt att använda, säkert och tar inte upp mycket plats. Laddboxar kan också minska din elräkning genom att ladda elbilen när elpriset är lägre.

En laddbox med smarta funktioner är en laddbox som är ansluten till internet, antingen via kabel, trådlöst nätverk eller 4G. Genom att vara uppkopplad kan en smart laddbox ge dig detaljerad information om energiförbrukning och annan intressant statistik. Med en uppkopplad laddbox kan du styra den på distans och få tillgång till laddningsstatistik via din smartphone.

Genom att använda en uppkopplad laddbox öppnas möjligheten att i framtiden ansluta laddboxen till nya funktioner och fördelaktiga system.

Häng med i det senaste