fbpx
SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          

StjärnbetygRing 08-502 350 61 för personlig rådgivning

Våra kunder säger
Installera laddbox i Malmö

Installera laddbox
i Malmö

Installera laddbox i Malmö

100%

Vi installerar i hela Sverige

5

Express installation i Malmö på 5 dagar!

3 år

Tryggt & säkert!
Alltid 3 års garanti!

Våra produkter

Ingenjör installerar en laddbox

Laddbox i Malmö, installerad på 5 dagar

Vi har den kompletta lösningen för dig i Malmö nr det kommer till elbilsladdning. Hos oss hittar du högkvalitativa laddboxar och tillbehör, självklart ordnar vi även med installation. Med marknadens bästa produkter och en service i världsklass är vi säkra på att du kommer bli nöjd med din nya laddstation.

Inte nog med det! För dig som bort i Malmö erbjuder vi express installation, vilket innebär att vi ser till att allting kommer på plats, installerat och klart, inom 5 dagar. Även om installationen går väldigt snabbt garanterar vi att din nya laddbox är installerad på ett korrekt vis tack vare våra erfarna och certifierade elektriker.

När du beställer laddbox med installation via oss blir hela ditt köp berättigat för bidrag som täcker hälften av kostnaderna, du betalar alltså bara halva priset. För dig som vill installera laddbox i Malmö kan du få hela paketet på plats inom 5 dagar och bara betala halva priset.

Redo att elektrifiera er körning?

Vi gör det enkelt att ställa om till eldrift oavsett era behov. Elbilsladdare för hemmet, företaget, bostadsrättsföreningen eller parkeringarna.

Laddboxar

Sveriges bredaste sortiment av laddboxar till ditt hem, installerat och klart.

Ladda på företaget

Vi hjälper ert företag installera laddboxar på er arbetsplats.

Bostadsrättsförening

Elbilsladdare till er bostadsrättsförening, oavsett storlek.

En laddningsbox installerad hemma

Ladda elbilen med laddbox i Malmö

Har du precis köpt elbil? Eller går du i köptankar? Du kan känna dig trygg med oss, vi kan elbilsladdning i Malmö. Vi gör både vanliga- och expressinstallationer i hela Malmö, oavsett om du bor i Centrum, Kirseberg, Södra- eller Västra Innerstaden, Limhamn, Hyllie, Fosie, Oxie, Rosengård eller Husie.

Vi har inte bara lösningarna för dig som villaägare, vi tar även fram skräddarsydda lösningar för dig som bor i bostadsrättsförening, samfällighet eller har företagsparkering. Vi täcker med andra ord alla möjliga typer av elbilsladdning och erbjuder samtidigt branschledande kundtjänst för att du ska få ut så mycket som möjligt från din nya laddbox.

En laddningsbox installerad hemma

Installerat & klart - vi sköter allt

Group 1

Välj laddbox

Beställ elbilsladdare med installation på hemsida
Group 1

Matchas med elektriker

Du blir matchad med en lokal installatör inom 24h
Group 1

Fyll i formulär

Med orderbekräftelsen får ett installationsformulär som du fyller i
Group 1

Bestäm tid för installation

Uttalar tid med elektrikern för installation, ca 2-5 veckor från beställning
Group 1

Installation

Elektrikern kommer hem på uttalad tid och utför installationen

bildkarusell på köpsresan hos elbilsvaruhuset
En laddningsbox installerad hemma

Installera laddbox i Malmö

Tack vare vårt stora elektrikernätverk kan du vara säker på att installationen av din nya laddbox sker efter konstens alla regler. Vi ställer höga krav på våra elektriker för att säkerställa att du får en laddbox som kommer fungera lika bra idag som imorgon.

Som malmöbo får du inte bara tillgång till express installation på 5 dagar. När du väljer Elbilsvaruhuset kan du vara trygg med att vi värnar minst lika mycket om våra produkter som våra installationer, du kan vänta dig:

Du ska känna dig nöjd, trygg och tillfredsställd med både din köpupplevelse och din nya laddbox.

Guider för elbilsladdning

Prata med oss &
få din laddbox på nolltid

Har du några som helst frågor om elbilsladdare eller installation, ring & prata med våra experter.

laddbox hjalp 06

Har du några som helst frågor om elbilsladdare eller installation, ring & prata med våra experter.

laddbox hjalp mobile 01

Vanliga frågor

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den information du söker. Vi vill också att du ska känna dig trygg med den informationen du får, så hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss för gratis rådgivning.

Ja! Vi installerar laddboxar i hela Malmö. Centrum, Kirseberg, Södra- eller Västra Innerstaden, Limhamn, Hyllie, Fosie, Oxie, Rosengård eller Husie.

I Malmö kan man välja Express Installation vid beställning. Då garanterar vi installation inom 5 dagar! I övriga fall är installationstiden mellan 2 och 5 veckor som standard.

För dig som ska installera en laddbox finns det lite att tänka på.

  • Installationen måste utföras av en certifierad elektriker.
  • Laddboxar skiljer sig åt, undersök vilken laddbox som är bäst lämpad för dina behov.
  • Borde du samtidigt installera en lastbalanserare. Det är en smart investering som säkerställer att du inte överbelastar elsystemet.
  • Var vill du placera laddboxen? På stolpe, garageväggen, husfasaden osv.

Vi finns alltid ett samtal bort för att hjälpa dig hitta din perfekta laddbox.

Våra laddboxar kommer med olika former, funktioner och färger för att möta alla behov. Priserna varierar beroende på typ och modell, på Elbilsvaruhuset hittar du laddboxar från 3 995 kronor upp till 23 395 kr inkluderat installation.

Du kan alltid rådgöra med våra experter innan du väljer laddbox.

Det är viktigt att en laddbox installeras korrekt för att säkerställa säkerheten. Installation av laddbox får endast utföras av certifierade elektriker. Det är alltså inte tillåtet att göra installationen själv. Här kan du läsa mer om hur vi går till väga när vi installerar laddboxar.

En laddbox är ett bra sätt att ladda elbilen snabbt. Det är enkelt att använda, säkert och tar inte upp mycket plats. Laddboxar kan också minska din elräkning genom att ladda elbilen när elpriset är lägre.

En laddbox med smarta funktioner är en laddbox som är ansluten till internet, antingen via kabel, trådlöst nätverk eller 4G. Genom att vara uppkopplad kan en smart laddbox ge dig detaljerad information om energiförbrukning och annan intressant statistik. Med en uppkopplad laddbox kan du styra den på distans och få tillgång till laddningsstatistik via din smartphone.

Genom att använda en uppkopplad laddbox öppnas möjligheten att i framtiden ansluta laddboxen till nya funktioner och fördelaktiga system.

Häng med i det senaste

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Form Test

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Publik Laddare

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Om Oss