fbpx

StjärnbetygRing 031-180 180 för personlig rådgivning

Våra kunder säger

Porsche laddboxar

På Elbilsvaruhuset.se har vi samlat laddboxar och tillbehör för din Porsche, allt under samma tak.

Ladda din Porsche hemma.

Porsche - Vi hjälper dig att hitta din laddbox

Finns det någon biltillverkare som verkligen har lyckats producera många högkvalitativa och högpresterande elbilar är det Porsche. En laddningsbar Porsche är ett bra val för dig som söker en riktigt snabb bil med ett sportigt utseende och som samtidigt vill ha en bil med en lång räckvidd. Även laddningstiderna för Porsche är bättre än många andra elbilar, vilket innebär att du kan “tanka” din bil mycket snabbare och ständigt vara redo för nya äventyr.

För att du ska kunna tanka din Porsche på bästa sätt krävs en riktigt bra Porsche laddbox. Hos elbilsvaruhuset.se hittar du ett flertal högkvalitativa och välfungerande laddboxar som passar till din bil, oavsett om det är en renodlad elbil eller en laddhybrid du har i garaget. Porsche ligger bakom ett flertal elbilar som har tagit världen med storm, där bland annat Taycan, Taycan 4 Cross Turismo, Taycan Sport Turismo, Taycan 4S, Taycan 4S Cross Turismo, Taycan 4S Sport Turismo, Taycan GTS, Taycan GTS Sport Turismo, Taycan Turbo, Taycan Turbo Cross Turismo, Taycan Turbo Sport Turismo och Taycan Turbo S är en del av utbudet. Från biltillverkaren hittar du även laddhybriderna Porsche Cayenne och Porsche Panamera – med både batteri såväl som förbränningsmotor.

Porsche är kända för sina högkvalitativa bilar, och nu även elbilar. Här kan du läsa om de bästa elbilarna, där Porsche tar placering.

Smarta laddboxar till din Porsche

När du ska köpa en Porsche laddbox är det viktigt att du väljer en som verkligen passar och som ger dig så effektiv laddning som möjligt. Hos elbilsvaruhuset.se kan du välja mellan ett flertal modeller som lämpar sig utmärkt för ändamålet. Vill du jämföra laddboxarna innan du gör ditt val? Läs elbilsvaruhusets guide, Laddbox Bäst i test.

Hos elbilsvaruhuset.se hittar du inte bara en Porsche laddbox som passar dig, utan du får även tillgång till ett stort utbud av olika laddkablar såväl som laddstolpar och mycket mer.

Porsche laddboxar och laddningstid

Exempel:

Det är inte ovanligt att vilja veta hur lång tid det kommer att ta att ladda din Porsche, men laddningstiden varierar mycket beroende på vilken laddbox och batterikapacitet som din bilmodell har. Att ladda hemma tar i många fall längre tid än att ladda på en allmän station, men samtidigt sparar du in mycket tid och pengar på att ha tillgång till en egen laddbox istället. Laddningstiderna nedan är beräknade på Taycan-modellen och på en laddning från 0-100 %.

Laddbox på 3,6 kW

25,28 timmar

Laddbox på 11 kW

7,58 timmar

Laddbox på 22 kW

7,58 timmar

Behöver du bara en kortare laddning som ger dig en räckvidd på 100 km kan du ladda på endast 1:51 timmar förutsatt att du har en laddbox på 22kW.

Porsche Cayenne Charging At Home

Låt oss sköta installationen

Du vill naturligtvis att din laddbox ska installeras på ett fackmannamässigt sätt och det är något som vi kan hjälpa dig med. När du köper en laddbox till din Porsche från oss ser vi till att koppla ihop dig med en behörig installatör. Med våra elektriker kan du vara säker på att installation och montering sker enligt konstens alla regler, samtidigt som du får möjlighet att nyttja Grön Teknik bidraget för lägre kostnader. Våra laddboxar till Porsche kan monteras på husvägg såväl som på en praktisk laddstolpe beroende på dina behov.

Hos elbilsvaruhuset.se är det dina behov som kommer att stå i fokus. Vi hjälper dig att hitta en laddbox som passar din bil och sköter allt administrativt gällande Grön Teknik bidraget. Tack vare våra nära samarbeten med pålitliga aktörer på marknaden kan vi säkerställa att du får den bästa servicen från början till slut och en laddbox till din Porsche som verkligen levererar.

Porsche Panamera vid havet, svart

Smarta laddboxar med enkel installation

Audi erbjuder ett mycket brett sortiment av laddhybrider och elbilar. I dagsläget finns tolv olika laddhybrider och sex elbilar i utbudet, några exempel är Audi Q7 TFSI e, Audi Avant TFSI e, Audi A8 TFSI e och RS e-tron GT, men även e-tron Sportback, Audi Q4 Sportback e-tron och Audi Q4 e-tron.

När du köper din laddbox hos oss på elbilsvaruhuset.se får du inte bara en laddbox som är effektiv och enkelt att använda sig av, utan du får även hjälp med installation såväl som Grön Teknik bidrag. Vi hjälper dig hela vägen till en fulladdad bil!

Här kan du läsa mer om hur du går tillväga för dig som vill installera laddbox i din bostadsrättsförening

Porsche Panamera vid havet, svart

Vanliga frågor

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den information du söker. Vi vill också att du ska känna dig trygg med den informationen du får, så hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss för gratis rådgivning.

I de flesta fall är det enda som spelar roll vilket behov du har. Ska laddboxen sitta på uppfarten hemma eller kanske på sommarstället? Rimligtvis vill du ha en snygg laddbox som ger snabbast möjliga laddning med smarta funktioner. I så fall rekommenderar vi antingen Easee Home laddbox eller Zaptec Go laddbox. Har du två elbilar rekommenderar vi Charge Amps Aura laddbox.

Här kan du läsa elbilsvaruhusets jämförelse laddbox – bäst i test.

Än så länge erbjuder flera av våra laddboxar en högsta laddningseffekt högre än vad majoriteten av dagens elbilar kan hantera. Det är elbilens ombordladdare som avgör hur snabbt laddningen går. 

Laddtiden påverkas även av bilens batterikapacitet och vilken laddkabel du använder.

Till en eldriven Porsche rekommenderar vi antingen Easee Home eller Zaptec Go. För dig med två elbilar är Charge Amps Aura ett bra alternativ.

I dagsläget utlovar Porsche Taycan 4S Sport Turismo längst räckvidd, upp till 603km under specifika förhållanden på en laddning enligt WLTP.

Här kan du läsa om elbilarna med längst räckvidd.

I Europa är det sen flera år tillbaka standard med så kallad Typ-2 uttag. När det är dags att välja laddkabel till din Porsche ska du alltså leta efter en med det Typ-2 uttag. Du behöver även välja rätt längd och amperestyrka på laddkabeln. Förutsatt att din elbil, och ditt hus klarar av det innebär högre amperestyrka snabbare laddning (men också tyngre kabel).

Häng med i det senaste

Håll dig uppdaterad på allt vad elbil heter. ”Vilka är egentligen årets bästa elbilar?” ”Vad spelar det för roll vilken laddkabel jag väljer?” eller ”Hur drar jag ned på kostnaderna när jag laddar min elbil?” dessa och många andra frågor hittar du svaren på i våra artiklar. Här nedan hittar du våra senaste artiklar.

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Form Test

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Publik Laddare

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Om Oss
greenely-kampanj

Tillsammans med Greenely kan vi på elbilsvaruhuset erbjuda marknadens bästa pris på installerad Zaptec Go. För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

Greenelys timprisavtal baseras på de faktiska priserna på elmarknaden, vilket innebär att du får du en laddningsplan som visar hur mycket du sparar, när ditt fordon kommer att laddas och när den kommer att vara pausad. Det vill säga vi optimera din energianvändning för att spara pengar

Genom att ansluta din elbil med Greenelys smarta elbilsladdning kan du spara upp till 50 % på dina laddningskostnader.

Ta del av dagens och morgondagens spotpriser och se din estimerade faktura direkt i appen.

Vi säger upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely

Villkor för kampanjen:

För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

I vår checkout fyller du i om du är ny eller befintlig Greenely-kund.

 • Vill du registrera dig som ny Greenely-kund kan du enkelt registrera dig till Greenely i kassan när du beställer laddbox.
 • För befintliga Greenely-kunder anger man sitt kundnummer i kassan.

Efter installation är genomförd kopplar du upp laddboxen mot Greenelys app och kan börja ladda smart. I samband med installation kommer du få instruktioner om hur du kopplar upp laddboxen. I samband med att du väljer att byta till Greenely säger Greenely upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely.

Kampanjpriset innebär en rabatt på 3 000 kr innan avdrag, (1 500 kr efter avdrag). Om din laddbox inte har blivit uppkopplad mot Greenelys app 30 dagar efter installationen anses rabatten ogiltig och du blir fakturerad mellanskillnaden till vårt ordinarie pris för Zaptec Go med installation. Detta skulle innebära att den totala kostnaden blir 3 000 kr mer. För att anses vara kvalificerad för rabatten krävs att den installerade laddboxen ska ha blivit uppkopplad mot Greenely-appen någon gång inom 30 dagar från installationsdatumet.

Erbjudandet på Zaptec Go gäller endast med installation.

anslutning till nyhetsbrev elbilsvaruhuset

Koppla upp dig mot vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på nyhetsbrevet och ta del av alla nyheter och få personliga erbjudenden.

Zaptecpaket

Mälarvillans Enkla Elbilspaket
Kvinna laddar elbil hemma med Zaptec Go laddbox
Zaptec Go är en av de mest sålda laddboxarna på marknaden och passar alla typer av elbilar och hus. Detta paket passar för dig som vill ha en prisvärd och snygg laddbox som passar till din laddningsbara bil.
Tillägg
 • Förläng till 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 10M kabel: +500 SEK
 • Färgalternativ: svart, vit, mossgrön, mörkblå, brun

Wallboxpaket

Wallbox paket
Wallbox Pulsar Max
Wallbox Pulsar Max är den laddbox som passar bäst för hus med solceller med hjälp av Eco-Smart Solar EV Charging. Vi har då tagit fram ett paket för om du har både laddningsbar bil och solceller.
Tillägg
 • 7M fast kabel: +500 SEK
 • Endast färgen vit finns i lager

Charge Ampspaket

Rebels dubbla paketet
Charge Amps Aura

Om du har fler än en elbil är det självklart att ni vill kunna ladda båda elbilarna samtidigt. I produkten finns en inbyggd dynamisk lastbalanserare som gör att den reglerar effekten två uttagen laddar på beroende på om det är en eller två bilar som laddar. Därför har vi tagit fram ett standardpaket för om ni har två elbilar:

Tillägg

 • Förläng till 1x 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 1x 10M kabel: +500 SEK
 • Förläng till 2x 7M kabel: +300 SEK
 • Förläng till 2x 10M kabel: +1000 SEK

Regeringen eller Skatteverket har ännu inte informerat om hur framtiden för det gröna skatteavdraget kommer se ut. Vi har således ingen information om det kommer fortsätta under 2023 eller inte. Det finns en risk att avdraget tas bort, vilket skulle innebär att avdraget inte är berättigat och fulla priset behöver betalas.
 
Det nya gröna skatteavdraget trädde i kraft den 1 januari 2021 och gäller för alla installationer som slutförts mellan den 1 januari 2021 och den 31 januari 2023. För att kunna ta del av bidraget gäller det att din installation är betald innan den 31 december 2022.

För våra kunder ska känna sig trygga garanterar vi att om en order inkommer till oss senast 12:00 den 9 december 2022, kan vi säkerställa att vi hinner installera din laddbox innan sista ansökningsdag.

Det är viktigt att notera att nuvarande bestämmelser visar att privatpersoner bär ansvaret för betalningen och behöver själva se till att betalningen sker innan tidsfristen om det förmånliga skatteavdraget vill utnyttjas.
 
Branschen utgår idag från att regeringen kommer behålla skatteavdraget precis som det är utformat idag. Görs det inte kan det innebära att ditt köp blir dyrare då skatteavdraget inte längre kommer kunna nyttjas ifall installationen sker efter den 31 januari 2023.

Priset för vår standardinstallation inkluderad i priset. Denna kostnad täcker över 90% av alla våra installationer.

Alla delar av standardinstallation ovan ingår även i uppgraderingen till 22kW.

Du har möjlighet att uppgradera och framtidssäkra din laddbox till 22 kW (32 A trefas). Vid en uppgradering behövs det en grövre kabel som kostar mer än den som ingår i vår standardinstallation.

Det är alltså inte ett måste att ha 35 A huvudsäkring för att öka din effekt över 11kW. 35A är nödvändigt för att få ut 22 kW laddningseffekt men även med en huvudsäkring på 25 A kommer du att märka en skillnad med detta paket.

Du väljer till denna uppgradering i samband med ditt köp av laddbox.

När du väljer att även köpa till installation så får du möjlighet att ta del av ett statligt bidrag för grön teknik. Bidraget motsvarar 50% av det totala beloppet och appliceras automatiskt på din beställning.

Då vi vet att många av våra kunder har tidspress och kan få oväntad leverans av sin elbil tidigare än beräknat har vi nu valt att kunna erbjuda en express leverans och installation för de som önskar få sin box installerad snarast möjligt.

Express leverans innebär att våra installatörer måste lägga om sitt veckoschema och prioritera denna installation före andra. Därav den extra kostnaden för att snabbt få den installerad. Express innefattar i nuläget enbart Stockholm, Göteborg och Malmö regionen och innebär att du har en box installerad inom 5 arbetsdagar från det att ordern är lagt (innan 07:00 samma dag)