fbpx

Audi laddboxar

Vi har samlat de laddboxar och tillbehör som passar din Audi, allt samlat här hos oss på elbilsvaruhuset.se.

Ladda din Audi hemma.

Audi - Effektiva elbilar och laddhybrider

Audi är en marknadsledande spelare när det kommer till att tillverka moderna och effektiva elbilar för alla typer av behov. Här hittar du bland annat Audi Q4 e-tron, Audi e-tron, Audi e-tron GT och e-tron Sportback som renodlade elbilar, men du hittar också laddhybrider som Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Sedan TFSI e, Audi A8 L TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e och många fler.

Med en elbil eller laddhybrid från Audi får du en tryggare, enklare och mer miljövänlig vardag. Oavsett vad det är för behov du har finns det en modell som passar dig. Audi har tagit laddningsbara bilar på allvar och ger dig inte bara en bil som du enkelt kan ladda hemma, utan som också hjälper dig att hitta till närliggande laddningsstationer när du är ute på resande fot. Tillverkaren har som mål att vara ett mycket klimatneutralt företag där låg klimatpåverkan och optimal körupplevelse är standard.

Enklare vardag med Audis laddningsbara bilar

Oavsett om du väljer en elbil eller en laddhybrid från Audi kan du vara säker på att göra ett bra val. Idag är Audi en storsäljare som erbjuder moderna laddningsbara bilar med lång räckvidd och hållbara batterier anpassade efter nordiskt klimat. Hos oss på elbilsvaruhuset.se hittar du laddboxar som passar din Audi vilka enkelt kan installeras med hjälp av vårt elektrikernätverk via Done.:

Kostnad för att ladda hemma

Exempel:

Audi e-tron har en batterikapacitet på 86,5 kWh. Under 2021 låg det genomsnittliga elpriset (per kW) på 1,9 kronor för villaägare. Genom att multiplicera 1,9 kronor med 86,5 kWh får du fram ett ungefärligt pris på 164,35 kronor.

Batterikapacitet

86,5 kWh

Elpris

1,9 kr / kWh

Kostnad

86,5 kWh × 1,9 kr = 164,35 kr

Ingen räckviddsångest med Audi

Att köpa en elbil kan kännas otryggt för den som är van vid att ha en förbränningsmotor, men med en Audi och laddbox till Audi i hemmet kan du bota din räckviddsångest. Det beror på att Audis laddningsbara bilar har kommit så pass långt att de har en god räckvidd jämfört med sina konkurrenter. Genom att se till att ha en fulltankad bil varje morgon kan du göra alla dina ärenden, köra till jobbet och skolan utan större problem.

Installation

Smarta laddboxar med enkel installation

Audi erbjuder ett mycket brett sortiment av laddhybrider och elbilar. I dagsläget finns tolv olika laddhybrider och sex elbilar i utbudet, några exempel är Audi Q7 TFSI e, Audi Avant TFSI e, Audi A8 TFSI e och RS e-tron GT, men även e-tron Sportback, Audi Q4 Sportback e-tron och Audi Q4 e-tron.

När du köper din laddbox hos oss på elbilsvaruhuset.se får du inte bara en laddbox som är effektiv och enkelt att använda sig av, utan du får även hjälp med installation såväl som Grön Teknik bidrag. Vi hjälper dig hela vägen till en fulladdad bil!

Installation