fbpx

StjärnbetygRing 08-502 350 61 för personlig rådgivning

Våra kunder säger

BMW laddboxar

Vi har samlat de laddboxar och tillbehör som passar din BMW, allt samlat här hos oss på elbilsvaruhuset.se.

Ladda din BMW hemma.

BMW - Brett sortiment av laddningsbara bilar

BMW är en av få tillverkare med ett riktigt stort och brett sortiment av olika elbilar och laddhybrider att välja mellan. Oavsett om du vill äga din egen laddningsbara bil eller om du vill privatleasa är BMW ett bra val. Med en elbil eller laddhybrid från BMW får du en mycket bekvämare körupplevelse, samtidigt som du bidrar till en minskad klimatpåverkan varje dag. Genom att välja en laddningsbar BMW får du ta del av avancerad teknologi, modern design och ett tryggare fordon i trafiken.

Det finns flera saker som utmärker BMWs elbilar. Till att börja med håller de en riktigt hög kvalitet när det kommer till utseende och design, men de är också några av de säkraste bilarna på marknaden. De många modellerna gör att du enkelt kan hitta en laddningsbar bil som passar dig, oavsett om du ska köpa en bil till dig själv eller till den större familjen. BMWs laddningsbara bilar kännetecknas direkt av den mycket långa räckvidden och den låga energiförbrukningen. Om vi till exempel tittar på modellen BMW iX xDrive50 finns det en räckvidd på hela 600 km.

Hitta en BMW som passar dig

Det mycket breda sortimentet möjliggör för dig att hitta en BMW som uppfyller dina behov. BMW har länge varit ett av de mest uppskattade och populära bilmärkena på marknaden och det finns många orsaker till varför. Det stora är just den garanterade kvaliteten och trovärdigheten som varumärket har lyckats bygga upp sedan dess begynnelse. För att kunna köra din laddningsbara BMW behöver du också ladda den kontinuerligt, vilket är något som elbilsvaruhuset.se kan hjälpa dig med. Hos oss kan du hitta stilrena och högteknologiska laddboxar för alla BMW-modeller i olika prisklasser.

I BMWs sortiment hittar du både laddhybrider såväl som renodlade elbilar som kör på 100 % el. Bland elbilarna hittar du bland annat BMW i4 M50 xDrive, BMW iX M60, BMW i4 eDrive40, BMW iX xDrive40, BMW iX3 och BMW iX xDrive50. Är du istället intresserad av en laddhybrid finns både BMW 225xe, BMW 330e Sedan, BMW 330e Touring, BMW X1 xDrive25e, BMW X2 xDrive25e, BMW X3 xDrive30e och BMW X5 xDrive45e att välja mellan.

Gör vardagen enklare med en BMW laddbox

Har du valt att investera i en laddningsbar BMW är det troligtvis för att antingen göra världen en tjänst genom mindre utsläpp, eller göra dig själv en tjänst genom att göra vardagen enklare. Även om laddningsbara bilar kräver mindre underhåll är de ändå i behov av el för att kunna brukas. Med hjälp av en laddbox passande för BMW från elbilsvaruhuset.se blir det enklare för dig att ladda bilen när du behöver det. En egen laddbox minskar risken för att batteriet ska vara tomt när du behöver bilen som mest och gör att du kan planera din körning mycket bättre.

Letar du efter en laddbox till din BMW? Då kan vi hjälpa dig! I vårt sortiment hittar du ett flertal laddboxar som passar till din bil.

Inte nog med att vi erbjuder ett stort sortiment av laddboxar från olika varumärken, vi sköter även både installation och hantering av Grön Teknik bidrag. Våra laddboxar från elbilsvaruhuset.se till BMW kan enkelt installeras på husväggen, men kan även monteras på laddstolpe för större flexibilitet. I vårt stora sortiment hittar du även lastbalanserare såväl som laddkablar till din bil.

Vad kostar det att ladda BMW?

Hur mycket din laddning kommer att kosta dig beror främst på vad det är för laddbox du har och vilket elavtal du använder i din privata bostad. Det enklaste sättet för dig att räkna ut ditt pris är genom att ta batteriets kapacitet och multiplicera detta med elkostnaden. Andra faktorer som påverkar prisnivån är vilken säsong det är och vart i landet du bor. Tittar vi på batterikapaciteten hos BMWs modell iX3 ligger denna på 80 kWh. Genom att multiplicera 80 kWh med elpriset på ditt avtal kan du enkelt räkna ut kostnaden. Här kan du läsa mer om vad det kostar att ladda elbil hemma.

Exempel:

BMW iX3 har en batterikapacitet på 80 kWh. Under 2021 låg det genomsnittliga elpriset (per kW) på 1,9 kronor för villaägare. Genom att multiplicera 1,9 kronor med 80 kWh får du fram ett ungefärligt pris på 152 kronor.

Batterikapacitet

80 kWh

Elpris

1,9 kr / kWh

Kostnad

80 kWh × 1,9 kr = 152 kr

BMW laddning

Lägre kostnader för laddbox med Grön Teknik Bidrag

När du väljer att köpa laddbox och installation från oss på elbilsvaruhuset.se kan du använda dig av Grön Teknik bidraget. Bidraget ger dig en 50 % reducering upp till 50 000 kronor och är framtagen för att uppmuntra fler att använda miljösmarta bilar. För att göra det så enkelt för dig som möjligt tar vi hand om hela installationen och hanteringen av bidraget i samband med ditt köp. Vi ser till att du får en fackmannamässigt utförd installation till ett konkurrenskraftigt pris. Här kan du läsa Elbilsvaruhusets stora guide Laddbox Bäst i test.

Vanliga frågor

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den information du söker. Vi vill också att du ska känna dig trygg med den informationen du får, så hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss för gratis rådgivning.

I de flesta fall är det enda som spelar roll vilket behov du har. Ska laddboxen sitta på uppfarten hemma eller kanske på sommarstället? Rimligtvis vill du ha en snygg laddbox som ger snabbast möjliga laddning med smarta funktioner. I så fall rekommenderar vi antingen Easee Home laddbox eller Zaptec Go laddbox. Har du två elbilar rekommenderar vi Charge Amps Aura laddbox.

Här kan du läsa elbilsvaruhusets jämförelse laddbox – bäst i test.

Än så länge erbjuder flera av våra laddboxar en högsta laddningseffekt högre än vad majoriteten av dagens elbilar kan hantera. Det är elbilens ombordladdare som avgör hur snabbt laddningen går. 

Laddtiden påverkas även av bilens batterikapacitet och vilken laddkabel du använder.

Till en BMW rekommenderar vi antingen Easee Home eller Zaptec Go. För dig med två elbilar är Charge Amps Aura ett bra alternativ.

I dagsläget utlovar BMW iX längst räckvidd, hela 630km på en laddning enligt WLTP.

Här kan du läsa om elbilarna med längst räckvidd.

I Europa är det sen flera år tillbaka standard med så kallad Typ-2 uttag. När det är dags att välja laddkabel till din BMW ska du alltså leta efter en med det Typ-2 uttag. Du behöver även välja rätt längd och amperestyrka på laddkabeln. Förutsatt att din elbil, och ditt hus klarar av det innebär högre amperestyrka snabbare laddning (men också tyngre kabel).

Häng med i det senaste

Håll dig uppdaterad på allt vad elbil heter. ”Vilka är egentligen årets bästa elbilar?” ”Vad spelar det för roll vilken laddkabel jag väljer?” eller ”Hur drar jag ned på kostnaderna när jag laddar min elbil?” dessa och många andra frågor hittar du svaren på i våra artiklar. Här nedan hittar du våra senaste artiklar.

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Form Test

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Publik Laddare

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Om Oss
greenely-kampanj

Tillsammans med Greenely kan vi på elbilsvaruhuset erbjuda marknadens bästa pris på installerad Zaptec Go. För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

Greenelys timprisavtal baseras på de faktiska priserna på elmarknaden, vilket innebär att du får du en laddningsplan som visar hur mycket du sparar, när ditt fordon kommer att laddas och när den kommer att vara pausad. Det vill säga vi optimera din energianvändning för att spara pengar

Genom att ansluta din elbil med Greenelys smarta elbilsladdning kan du spara upp till 50 % på dina laddningskostnader.

Ta del av dagens och morgondagens spotpriser och se din estimerade faktura direkt i appen.

Vi säger upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely

Villkor för kampanjen:

För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

I vår checkout fyller du i om du är ny eller befintlig Greenely-kund.

 • Vill du registrera dig som ny Greenely-kund kan du enkelt registrera dig till Greenely i kassan när du beställer laddbox.
 • För befintliga Greenely-kunder anger man sitt kundnummer i kassan.

Efter installation är genomförd kopplar du upp laddboxen mot Greenelys app och kan börja ladda smart. I samband med installation kommer du få instruktioner om hur du kopplar upp laddboxen. I samband med att du väljer att byta till Greenely säger Greenely upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely.

Kampanjpriset innebär en rabatt på 3 000 kr innan avdrag, (1 500 kr efter avdrag). Om din laddbox inte har blivit uppkopplad mot Greenelys app 30 dagar efter installationen anses rabatten ogiltig och du blir fakturerad mellanskillnaden till vårt ordinarie pris för Zaptec Go med installation. Detta skulle innebära att den totala kostnaden blir 3 000 kr mer. För att anses vara kvalificerad för rabatten krävs att den installerade laddboxen ska ha blivit uppkopplad mot Greenely-appen någon gång inom 30 dagar från installationsdatumet.

Erbjudandet på Zaptec Go gäller endast med installation.

anslutning till nyhetsbrev elbilsvaruhuset

Koppla upp dig mot vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på nyhetsbrevet och ta del av alla nyheter och få personliga erbjudenden.

Zaptecpaket

Mälarvillans Enkla Elbilspaket
Kvinna laddar elbil hemma med Zaptec Go laddbox
Zaptec Go är en av de mest sålda laddboxarna på marknaden och passar alla typer av elbilar och hus. Detta paket passar för dig som vill ha en prisvärd och snygg laddbox som passar till din laddningsbara bil.
Tillägg
 • Förläng till 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 10M kabel: +500 SEK
 • Färgalternativ: svart, vit, mossgrön, mörkblå, brun

Wallboxpaket

Wallbox paket
Wallbox Pulsar Max
Wallbox Pulsar Max är den laddbox som passar bäst för hus med solceller med hjälp av Eco-Smart Solar EV Charging. Vi har då tagit fram ett paket för om du har både laddningsbar bil och solceller.
Tillägg
 • 7M fast kabel: +500 SEK
 • Endast färgen vit finns i lager

Charge Ampspaket

Rebels dubbla paketet
Charge Amps Aura

Om du har fler än en elbil är det självklart att ni vill kunna ladda båda elbilarna samtidigt. I produkten finns en inbyggd dynamisk lastbalanserare som gör att den reglerar effekten två uttagen laddar på beroende på om det är en eller två bilar som laddar. Därför har vi tagit fram ett standardpaket för om ni har två elbilar:

Tillägg

 • Förläng till 1x 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 1x 10M kabel: +500 SEK
 • Förläng till 2x 7M kabel: +300 SEK
 • Förläng till 2x 10M kabel: +1000 SEK

Regeringen eller Skatteverket har ännu inte informerat om hur framtiden för det gröna skatteavdraget kommer se ut. Vi har således ingen information om det kommer fortsätta under 2023 eller inte. Det finns en risk att avdraget tas bort, vilket skulle innebär att avdraget inte är berättigat och fulla priset behöver betalas.
 
Det nya gröna skatteavdraget trädde i kraft den 1 januari 2021 och gäller för alla installationer som slutförts mellan den 1 januari 2021 och den 31 januari 2023. För att kunna ta del av bidraget gäller det att din installation är betald innan den 31 december 2022.

För våra kunder ska känna sig trygga garanterar vi att om en order inkommer till oss senast 12:00 den 9 december 2022, kan vi säkerställa att vi hinner installera din laddbox innan sista ansökningsdag.

Det är viktigt att notera att nuvarande bestämmelser visar att privatpersoner bär ansvaret för betalningen och behöver själva se till att betalningen sker innan tidsfristen om det förmånliga skatteavdraget vill utnyttjas.
 
Branschen utgår idag från att regeringen kommer behålla skatteavdraget precis som det är utformat idag. Görs det inte kan det innebära att ditt köp blir dyrare då skatteavdraget inte längre kommer kunna nyttjas ifall installationen sker efter den 31 januari 2023.

Priset för vår standardinstallation inkluderad i priset. Denna kostnad täcker över 90% av alla våra installationer.