fbpx

Ett samarbete mellan elbilsvaruhuset.se och KINTO

Elbilsvaruhuset.se och KINTO

Vi är stolta att presentera KINTO som samarbetspartner till elbilsvaruhuset.se. Tack vare sin smidiga car-sharing tjänst har KINTO låst upp möjligheten för privatpersoner och företag med ett mindre behov av bil att ta sig runt både Stockholm, Göteborg och Malmö.

Kostnadseffektivt och flexibelt

Vi använder KINTO när vi åker på möten till potentiella kunder vars kontor ligger utanför Stockholms innerstad. Car sharing är helt perfekt för oss eftersom det ger en flexibilitet utan en hög, fast månadskostnad. Förutom att använda tjänsten för att ta oss till och från kunder, använder vi bilarna för att skapa informativt innehåll kring el- och laddbara bilar.

Dessutom har KINTO sunda värderingar, med ett stort fokus på hållbar mobilitet som matchar väl med våra egna. Detta är något som även Sandra Ryberg, Marketing Manager på KINTO, trycker på när hon fick frågan vad som var viktigt för KINTO när det kommer till samarbeten:

“För oss är det viktigt att samarbeta med företag med samma vision och mål om att minska våra utsläpp mot en mer hållbar värld.”

Sandra Ryberg, Marketing Manager, KINTO

Lättillgängligt för allmänheten på språng

Det bästa med KINTO är hur enkelt det är att hitta en bil, smidigt låsa upp i appen för att sen åka iväg på sitt ärende. Att förenkla processen att kunna köra elektriska och laddningsbara bilar är något som vi på elbilsvaruhuset.se också konstant strävar efter att uppnå med vår affärsidé. KINTO gör det lättillgängligt för allmänheten på språng, medan elbilsvaruhuset.se underlättar för de som själva äger – eller planerar att äga en elbil.

Omställningen till en mer elektrifierad värld är en längre process som involverar individer, företag och politiker. Där uppkommer det snabbt nya aktörer som arbetar mot samma mål – att se till att revolutionera och utveckla våra gamla sätt att leva för att kunna bidra till en bättre framtid. Vi ser det som att alla är en bit av samma pussel, och vi tror starkt på att vi behöver jobba tillsammans för att kunna uppnå det inom en snar framtid.

Elbilsvaruhuset.se och KINTO

Att köpa och installera laddbox är inte svårare än att beställa ett par glasögon på nätet

Elbilsvaruhuset.se mål är att förenkla processen att köpa och installera laddboxar för både hybrid- och elbilar. Fröet till idén såddes genom en upplevd svårighet med att välja, utvärdera och köpa en laddbox för att i sin tur behöva hitta en certifierad elektriker som kunde installera den och till slut behöva hantera Grön Teknik bidraget på 50% av priset själv. Det unika är att vi är en one-stop-shop, vilket innebär att vi säljer en helhetslösning för köp och installation av laddboxar samt hanterar Grön Teknik bidraget för att göra det så smidigt som möjligt för kunder. Att köpa och installera en laddbox ska verkligen inte vara svårare än att beställa ett par glasögon på nätet.

Cecilia Tran Operations Manager
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Kom igång och ladda din bil idag!
Sveriges mest prisvärda elbilsladdare installerad och klar när det passar dig!
Senaste artiklar

Billigaste elbilarna 2022

Situationen i världen fortsätter påverka marknaden och inflationstakten fortsätter öka, detta smittar givetvis av sig även på elbilsmarknaden. Eftersom priserna

Läs mer
Marknadens mest prisvärda elbilsladdare

Sveriges mest prisvärda elbilsladdare installerad och klar när det passar dig!