fbpx

Ett simpelt samarbete mellan Enkelrum och elbilsvaruhuset.se

Enkelrum

På Rehnsgatan 3 i Stockholm sitter teamet bakom Enkelrum i ett fint litet kontor som har så pass högt i tak att de kommer till sina kontorsplatser genom gå uppför en inbyggd trappa. Enkelrum grundades år 2005 med ambitionen att göra det så enkelt som möjligt för sina kunder att bygga framförallt fritidshus. Det finns ett stort fokus på hållbarhet, design och detaljer, vilket företaget har blivit känt för hos kunderna.

Ett naturligt samarbete

På samma sätt som Enkelrum strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för kunderna vad gäller köp av sitt nya fritidshus, strävar elbilsvaruhuset.se efter att göra det så enkelt som möjligt för kunderna vad gäller köp och installation av elbilsladdare. Dessutom ligger det i både Enkelrums och elbilsvaruhuset.se intresse att knyta samarbetspartners som kommer att ge mervärde till kunderna genom att underlätta i deras vardag. Därför uppkom det här samarbetet väldigt naturligt.

“Vi har märkt att majoriteten av våra kunder kör elbilar, och om du kör en elbil och bygger ett fritidshus vill du också kunna ladda din elbil någonstans när du sedan är i fritidshuset. Det är där som elbilsvaruhuset.se kommer in.”

Amanda Johansson, VD på Enkelrum

Fokusera på det som man är bra på

Samarbetet är upplagt på ett sätt som gör att Enkelrum inte behöver besvara alla tekniska frågor som kan uppkomma i samband med köp av elbilsladdare. Istället är det något som de överlåter till elbilsvaruhuset.se. Kunderna slussas alltså vidare när de väl är intresserade, och sedan läggs beställningen direkt på hemsidan för att sedan installera laddboxen på fritidshuset när det väl är klart. Det gör att båda parter kan fokusera på det som de faktiskt är bra på: Enkelrum på att designa och bygga hus och elbilsvaruhuset.se på att ge rådgivning kring och sälja elbilsladdare.

“Fördelen är också att elbilsvaruhuset.se tillsammans med sitt elektrikernätverk är heltäckande i Sverige. Det gynnar oss mycket då vi har kunder som kommer till oss från alla delar av landet.”

Amanda Johansson, VD på Enkelrum

Elbilsmarknadens snabba tillväxttakt

Elbilsmarknaden idag växer explosionsartat, och även om inte alla äger en elbil idag, är det något som många med stor sannolikhet kommer att göra om bara några år och då är det fördelaktigt att kunna ladda den hemma. Dessutom är det ingen som vet hur länge det generösa Grön Teknik bidraget på 50% kommer att finnas, och då är det lika bra att passa på och genomföra installationen redan nu. Är du en kund hos Enkelrum och vill köpa en laddbox med installation hos elbilsvaruhuset.se? Hör av dig till oss så vägleder vi dig genom hela processen!

Cecilia Tran Operations Manager
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Kom igång och ladda din bil idag!
Sveriges mest prisvärda elbilsladdare installerad och klar när det passar dig!
Senaste artiklar

Billigaste elbilarna 2022

Situationen i världen fortsätter påverka marknaden och inflationstakten fortsätter öka, detta smittar givetvis av sig även på elbilsmarknaden. Eftersom priserna

Läs mer
Marknadens mest prisvärda elbilsladdare

Sveriges mest prisvärda elbilsladdare installerad och klar när det passar dig!