fbpx

MG laddboxar

Vi har samlat de laddboxar och tillbehör som passar din MG, allt samlat här hos oss på elbilsvaruhuset.se.

Ladda din MG hemma.

MG laddningsbara bilar - Hitta din MG laddbox

Sedan starten 1924 har MG tillverkat högkvalitativa och hållbara bilar till bilister i hela Europa. Hos tillverkaren hittar du ett brett sortiment av elektriska fordon – där alla tillverkas individuellt efter dina unika behov och önskemål.

En elektrisk bil från MG är ett bra val när du vill börja köra mer miljövänligt. Varumärket ligger bland annat bakom de populära modellerna MG ZS EV, samt laddhybriden MG EHS Plug-in Hybrid och den nya storfavoritern MG MARVEL R Electric. Bilarna kännetecknas av den långa räckvidden och den mycket behagliga komforten du får så fort du sätter dig bakom ratten. Inom de närmaste åren förväntas även nya modeller komma ut på marknaden, vilket innebär fler möjligheter för dig som elbilsförare.

Ladda din MG elbil snabbt och enkelt

MGs bilar är designade för att lämpa sig extra bra för européer och det europeiska klimatet. Med en elbil eller laddhybrid från MG får du en smart, funktionell och mycket hållbar bilar som du kommer ha stor glädje av länge. Med en laddbox från elbilsvaruhuset.se kan du se till att ladda din bil mycket enklare. Vi erbjuder prisvärda laddboxar från kända varumärken och hjälper gärna till med installationen.

Kostnad för att ladda hemma

Exempel:

MG ZS EV har en batterikapacitet på 72,6 kWh. Under 2021 låg det genomsnittliga elpriset (per kW) på 1,9 kronor för villaägare. Genom att multiplicera 1,9 kronor med 72,6 kWh får du fram ett ungefärligt pris på 137,94 kronor.

Batterikapacitet

72,6 kWh

Elpris

1,9 kr / kWh

Kostnad

72,6 kWh × 1,9 kr = 137,94 kr

MG ZS EV

Hitta din laddbox hos elbilsvaruhuset.se

När det är dags att välja laddbox till din MG elbil finns det många saker som är viktiga att tänka på. Det kan handla om allt från vilken laddeffekt i kW du ska ha till om du ska ha lastbalanserare.

På elbilsvaruhuset.se hittar du hållbara, väldesignade och välfungerande laddboxar till din MG elbil eller laddhybrid som är enkla att montera och smidiga att använda sig av. I vårt stora sortiment_ kan du även hitta både laddkablar och laddstolpar, och andra tillbehör.