fbpx

Ett framgångsrikt samarbete mellan Lektri.co och elbilsvaruhuset.se

Samarbete mellan Lektri.co och elbilsvaruhuset.se

Lektri.co och elbilsvaruhuset.se har ingått ett framgångsrikt samarbete, där elbilsvaruhuset.se är det första företaget som bidrar med Lektri.cos prisvärda laddboxar i Sverige. LEKTRI.CO är ett rumänskt bolag som jobbar på att utveckla ett helt ekosystem för elektriska fordon.

Lektri.cos laddboxar är marknadens mest prisvärda laddbox där du får ett komplett paket för enbart 5 995 SEK. De är enkla och minimalistiska till sin design och är särskilt framtagna för vårt nordiska klimat för att klara -25°C. Det ingår dessutom en 5m fast kabel till boxarna. Inte nog med det, passar Lektri.cos laddboxar för dig oavsett om du kör en laddhybrid eller en fullfjädrad elbil.

Tekniska detaljer

Kabel eller uttagFast kabel
Antal uttag1
Antal faser1-fas
Maxladdningseffekt7,4 kW
Inbyggd energimätningJa
Berättigad till avdragJa
IP klassIP54
AppanslutningJa
UppkopplingWiFi
OCPPJa
LastbalanserareJa, Tillval
Produktgaranti3 år

“Vi är spända över att jobba med vår svenska partner elbilsvaruhuset.se för att hjälpa till att utveckla hemmaladdsinfrastrukturen för elbilar i Norden. Vi strävar efter att skapa de bästa laddlösningarna för våra kunder på marknaden med det här partnerskapet.” -Tudor Marchis, Community Manager på Lektri.co.

Se till att även inkludera en lastbalanserare i köpet av dig Lektri.co laddbox. Det är något som vi på elbilsvaruhuset.se rekommenderar. Det är för att du ska slippa en överbelastning av ditt elnät och kan styra din laddning på ett bättre sätt.

När du väl har beställt Lektri.cos laddbox och de önskade tillbehören hos oss på elbilsvaruhuset.se ingår en standardinstallation i priset. Denna standardinstallation täcker cirka 90% av alla installationer. Inom 24 timmar kommer du bli matchad med en elektriker från Done. baserat på ditt postnummer där du visar hur det ser ut hos dig och kan ställa kompletterande frågor. Därefter väljer ni en tid som elektrikern kommer ut och installerar laddboxen och gör säkerhets- och kvalitetskontroller. Du faktureras slutligen för arbetet där Grön Teknik bidraget är avdraget och klart.

Cecilia Tran Operations Manager
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Kom igång och ladda din bil idag!
Sveriges mest prisvärda elbilsladdare installerad och klar när det passar dig!
Senaste artiklar

Billigaste elbilarna 2022

Situationen i världen fortsätter påverka marknaden och inflationstakten fortsätter öka, detta smittar givetvis av sig även på elbilsmarknaden. Eftersom priserna

Läs mer
Marknadens mest prisvärda elbilsladdare

Sveriges mest prisvärda elbilsladdare installerad och klar när det passar dig!