fbpx

StjärnbetygRing 031-180 180 för personlig rådgivning

Våra kunder säger

Wallbox laddboxar

Vi har samlat Wallbox produkter under ett och samma tak här på elbilsvaruhuset.se. Ladda din elbil eller hybridbil hemma med produkter från Wallbox. Smart elbilsladdning är utformad för ström på hemmaplan.

Wallbox laddboxar - Snabb laddning du kan lita på

Med en elbilsladdare från Wallbox får du optimal kontroll och överblick av bilens laddning och förbrukning. Wallbox erbjuder moderna och högteknologiska laddboxar som passar till elbilar såväl som laddhybrider och som är utrustade med smarta funktioner. Tack vare den moderna tekniken har du möjlighet att styra din laddbox i mobilen med hjälp av Wallbox-appen.

Det finns en anledning till att Wallbox har blivit en av Nordens bästa och främsta aktörer inom laddboxar och elbilsladdning. Idag har företaget avledningskontor i både Stockholm, Köpenhamn och Oslo, samt huvudkontor på Tau såväl som i Barcelona. För att kunna rikta sig till den svenska marknaden finns Wallbox dotterbolag i Sverige. Här ligger fokus på att skapa moderna och smarta Wallbox laddare som lämpar sig lika bra för laddning hemma som för företag och fastighetsägare. Hos oss på elbilsvaruhuset.se hittar du ett två modeller från den kända tillverkaren: Wallbox Pulsar Plus och Wallbox Copper SB.

Grön bock

Appstyrda laddboxar med smarta funktioner

Grön bock

Stort sortiment av Wallbox laddbox och tillbehör

Grön bock

Laddboxar som passar alla laddhybrider och elbilar

Wallbox - framtidens lösning på elbilsladdning

Då utvecklingen av teknik går framåt i en rasande fart ställs det idag mycket högre krav på elektronisk utrustning. En laddbox ska inte bara ladda din bils batteri och få den att rulla, utan den ska också ha smarta egenskaper som underlättar i din vardag. Wallbox laddboxar håller en mycket hög kvalitet och har en snygg design. Wallboxs produkter är dessutom en av de minsta laddboxarna på marknaden till sin storlek – så om design är viktigt för dig kommer sortimentet att falla dig i smaken.

Hos elbilsvaruhuset.se hittar du ett flertal laddboxar från varumärket, bland annat Wallbox Pulsar Plus och Wallbox Copper SB. Till Wallbox Copper SB kan du använda dig av vilken kabel som helst och oavsett om du har ett Typ 1 eller Typ 2 uttag. Wallbox Pulsar Plus passar för dig som söker en extra liten och smidig elbilsladdare som är utrustad med unika och intelligenta funktioner. Oavsett vilken laddbox du väljer kan du vara säker på att den passar din laddhybrid eller elbil, då laddboxarna är kompatibla med alla olika bilar på marknaden.

Wallbox Pulsar Plus laddbox

Ladda smidigare med App-styrning

Alla laddboxar från Wallbox är utrustade med uppkoppling till Ethernet eller WiFi. Genom att ge dig tillgång till “MyWallbox” kan du enkelt styra din laddbox och din elförbrukning efter dina behov. Du kan till exempel justera inställningarna eller se hur elförbrukningen för månaden ser ut. Det högteknologiska och mycket smarta systemet säkerställer även att din bil laddas så elpriserna är som lägst.

Wallbox Pulsar Plus laddbox

Tekniska specifikationer

Med en laddbox från Wallbox kan du vara säker på att få en högkvalitativ, intelligent och stilren laddbox som passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden. Laddboxarna är berättigade för Grön Teknik bidrag och är utrustade med Wi-Fi.

Wallbox Pulsar Plus laddbox

Vanliga frågor

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den information du söker. Vi vill också att du ska känna dig trygg med den informationen du får, så hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss för gratis rådgivning.

Wallbox Pulsar Plus är ett bra val för den som letar efter en laddbox med hög laddningseffekt och liten storlek. Den kommer i två olika färger, vitt och svart, har en maxladdningseffekt på 22kW och en fastmonterad laddkabel. Den är även försedd med 5 års garanti vilket gör den till ett tryggt val. Med Eco-Smart Solar EV Charging kan man njuta av de pengar man sparar på sin elräkning genom att använda fria, rena energikällor för att ladda sin elbil. Smartare, enklare och grönare laddning.

Här kan du läsa hela vår guide till elbilsladdning, Laddbox Bäst i Test.

Wallbox Copper SB är ett bra val om man vill dela sin laddplats med andra. Boxen har också en stilren design och ett Typ 2 uttag. Dessutom har den fjärrstyrningsfunktion med MyWallbox tjänsten som går att ansluta via WiFi, 4G och Bluetooth. Med Eco-Smart Solar EV Charging kan man njuta av de pengar man sparar på sin elräkning genom att använda fria, rena energikällor för att ladda sin elbil.

Här kan du läsa hela vår guide till elbilsladdning, Laddbox Bäst i Test.

Till din Wallbox laddboxar kan du välja till en lastbalanserare, Wallbox lastbalanserare. Här kan du läsa mer om lastbalanserare.

Precis som för alla andra smarta laddboxar installeras den direkt via din elcentral och måste därför installeras av en certifierad elektriker. När du beställer laddbox via Elbilsvaruhuset.se erbjuder vi alltid installation. Här kan du läsa mer om hur våra installationer går till.

Det enkla svaret är att det beror på var i Sverige du bor. Boxen levereras normalt inom några få arbetsdagar. Vår estimerade installationstid är 2-5 veckor. För dig som bor i Stockholm har du möjlighet att välja till Express installation och få laddboxen installerad inom 5 arbetsdagar.

Häng med i det senaste

Håll dig uppdaterad på allt vad elbil heter. ”Vilka är egentligen årets bästa elbilar?” ”Vad spelar det för roll vilken laddkabel jag väljer?” eller ”Hur drar jag ned på kostnaderna när jag laddar min elbil?” dessa och många andra frågor hittar du svaren på i våra artiklar. Här nedan hittar du våra senaste artiklar.

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Form Test

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Publik Laddare

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Om Oss
greenely-kampanj

Tillsammans med Greenely kan vi på elbilsvaruhuset erbjuda marknadens bästa pris på installerad Zaptec Go. För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

Greenelys timprisavtal baseras på de faktiska priserna på elmarknaden, vilket innebär att du får du en laddningsplan som visar hur mycket du sparar, när ditt fordon kommer att laddas och när den kommer att vara pausad. Det vill säga vi optimera din energianvändning för att spara pengar

Genom att ansluta din elbil med Greenelys smarta elbilsladdning kan du spara upp till 50 % på dina laddningskostnader.

Ta del av dagens och morgondagens spotpriser och se din estimerade faktura direkt i appen.

Vi säger upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely

Villkor för kampanjen:

För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

I vår checkout fyller du i om du är ny eller befintlig Greenely-kund.

  • Vill du registrera dig som ny Greenely-kund kan du enkelt registrera dig till Greenely i kassan när du beställer laddbox.
  • För befintliga Greenely-kunder anger man sitt kundnummer i kassan.

Efter installation är genomförd kopplar du upp laddboxen mot Greenelys app och kan börja ladda smart. I samband med installation kommer du få instruktioner om hur du kopplar upp laddboxen. I samband med att du väljer att byta till Greenely säger Greenely upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely.

Kampanjpriset innebär en rabatt på 3 000 kr innan avdrag, (1 500 kr efter avdrag). Om din laddbox inte har blivit uppkopplad mot Greenelys app 30 dagar efter installationen anses rabatten ogiltig och du blir fakturerad mellanskillnaden till vårt ordinarie pris för Zaptec Go med installation. Detta skulle innebära att den totala kostnaden blir 3 000 kr mer. För att anses vara kvalificerad för rabatten krävs att den installerade laddboxen ska ha blivit uppkopplad mot Greenely-appen någon gång inom 30 dagar från installationsdatumet.

Erbjudandet på Zaptec Go gäller endast med installation.

anslutning till nyhetsbrev elbilsvaruhuset

Koppla upp dig mot vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på nyhetsbrevet och ta del av alla nyheter och få personliga erbjudenden.

Zaptecpaket

Mälarvillans Enkla Elbilspaket
Kvinna laddar elbil hemma med Zaptec Go laddbox
Zaptec Go är en av de mest sålda laddboxarna på marknaden och passar alla typer av elbilar och hus. Detta paket passar för dig som vill ha en prisvärd och snygg laddbox som passar till din laddningsbara bil.
Tillägg
  • Förläng till 7M kabel: +150 SEK
  • Förläng till 10M kabel: +500 SEK
  • Färgalternativ: svart, vit, mossgrön, mörkblå, brun

Wallboxpaket

Wallbox paket
Wallbox Pulsar Max
Wallbox Pulsar Max är den laddbox som passar bäst för hus med solceller med hjälp av Eco-Smart Solar EV Charging. Vi har då tagit fram ett paket för om du har både laddningsbar bil och solceller.
Tillägg
  • 7M fast kabel: +500 SEK
  • Endast färgen vit finns i lager

Charge Ampspaket

Rebels dubbla paketet