fbpx

Wallbox laddboxar

Vi har samlat Wallbox produkter under ett och samma tak här på elbilsvaruhuset.se. Ladda din elbil eller hybridbil hemma med produkter från Wallbox. Smart elbilsladdning är utformad för ström på hemmaplan.

Wallbox laddboxar - Snabb laddning du kan lita på

Med en elbilsladdare från Wallbox får du optimal kontroll och överblick av bilens laddning och förbrukning. Wallbox erbjuder moderna och högteknologiska laddboxar som passar till elbilar såväl som laddhybrider och som är utrustade med smarta funktioner. Tack vare den moderna tekniken har du möjlighet att styra din laddbox i mobilen med hjälp av Wallbox-appen.

Det finns en anledning till att Wallbox har blivit en av Nordens bästa och främsta aktörer inom laddboxar och elbilsladdning. Idag har företaget avledningskontor i både Stockholm, Köpenhamn och Oslo, samt huvudkontor på Tau såväl som i Barcelona. För att kunna rikta sig till den svenska marknaden finns Wallbox dotterbolag i Sverige. Här ligger fokus på att skapa moderna och smarta Wallbox laddare som lämpar sig lika bra för laddning hemma som för företag och fastighetsägare. Hos oss på elbilsvaruhuset.se hittar du ett två modeller från den kända tillverkaren: Wallbox Pulsar Plus och Wallbox Copper SB.

Grön bock

Appstyrda laddboxar med smarta funktioner

Grön bock

Stort sortiment av Wallbox laddbox och tillbehör

Grön bock

Laddboxar som passar alla laddhybrider och elbilar

Wallbox - framtidens lösning på elbilsladdning

Då utvecklingen av teknik går framåt i en rasande fart ställs det idag mycket högre krav på elektronisk utrustning. En laddbox ska inte bara ladda din bils batteri och få den att rulla, utan den ska också ha smarta egenskaper som underlättar i din vardag. Wallbox laddboxar håller en mycket hög kvalitet och har en snygg design. Wallboxs produkter är dessutom en av de minsta laddboxarna på marknaden till sin storlek – så om design är viktigt för dig kommer sortimentet att falla dig i smaken.

Hos elbilsvaruhuset.se hittar du ett flertal laddboxar från varumärket, bland annat Wallbox Pulsar Plus och Wallbox Copper SB. Till Wallbox Copper SB kan du använda dig av vilken kabel som helst och oavsett om du har ett Typ 1 eller Typ 2 uttag. Wallbox Pulsar Plus passar för dig som söker en extra liten och smidig elbilsladdare som är utrustad med unika och intelligenta funktioner. Oavsett vilken laddbox du väljer kan du vara säker på att den passar din laddhybrid eller elbil, då laddboxarna är kompatibla med alla olika bilar på marknaden.

Wallbox Pulsar Plus laddbox

Ladda smidigare med App-styrning

Alla laddboxar från Wallbox är utrustade med uppkoppling till Ethernet eller WiFi. Genom att ge dig tillgång till “MyWallbox” kan du enkelt styra din laddbox och din elförbrukning efter dina behov. Du kan till exempel justera inställningarna eller se hur elförbrukningen för månaden ser ut. Det högteknologiska och mycket smarta systemet säkerställer även att din bil laddas så elpriserna är som lägst.

Wallbox Pulsar Plus laddbox

Tekniska specifikationer

Med en laddbox från Wallbox kan du vara säker på att få en högkvalitativ, intelligent och stilren laddbox som passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden. Laddboxarna är berättigade för Grön Teknik bidrag och är utrustade med Wi-Fi.

Wallbox Pulsar Plus laddbox