fbpx

DEFA Produkter

Vi har samlat DEFA produkter under ett och samma tak här på elbilsvaruhuset.se. Ladda din elbil eller hybridbil hemma med produkter från DEFA.

DEFA/eConnect - Kablar och tillbehör av högsta kvalitet

Om du är i behov av en högkvalitativ laddkabel till din laddbox med uttag eller för att ha en extra att ta med när du är på språng är DEFAs eConnect kablar värda att titta närmare på. De fungerar nämligen till alla typer av laddboxar samt bilmodeller. DEFA arbetar med målet om att göra människors livs lite enklare, samtidigt som de fokuserar på miljövänliga lösningar för energi kommer till användning på ett så effektivt sätt som möjligt.

DEFA är idag ett mycket välrenommerat företag som grundades i Norge år 1946. Deras produkter såväl som tjänster finns tillgängliga i över 30 länder. Det är dock inte endast laddkablar som DEFA tillhandahåller, utan de erbjuder även laddboxar – dessa är dock inte en del av elbilsvaruhuset.se sortiment idag.

DEFAs högkvalitativa eConnect laddkablar

DEFAs eConnect laddkablar är optimala för hemmaladdning av elbilar och laddhybrider. Här hittar du bland annat Mode 3 Typ 2 där du kan välja längd och effekt efter önskemål, men också Typ 2 och Typ 1 kablar som fungerar till reseladdare. Oavsett vilken laddstation du har hemma kan du vara säker på att du har en laddkabel som passar, som du kan ha stationerad där utan risk för utomhusskador eller som du kan ta med i bilen.

Fördelar med DEFAs eConnect laddkablar

  • Klarar av nordiska förhållanden: Materialet ser till att laddkablarna behåller sin flexibilitet när det är vinter och minusgrader ute.
  • Användarvänliga: Laddkablarna från DEFA väger mindre vilket gör dem lättare att ta med och hantera. De har en universell ergonomisk design och på grund av dess flexibilitet kan kablarna kopplas till bilen från olika vinklar och minskar därmed slitaget.
  • Hållbara: Inte nog med att kablarna är hållbara i bemärkelsen att de är robusta och håller länge, är de även hållbara för miljön. Alla dess laddkablar och laddkontakter kan återvinnas och dessutom är de inte fyllda med plast, vilket gör att det är möjligt att källsortera alla dess interna delar.
  • Praktiska skyddslock: Det skyddslock som medföljer eConnect laddkabel är justerbar och ser till att hålla kontakten borta från smuts och skador. Det är dessutom möjligt att plocka bort laddkabeln som önskas.
DEFA eMove Mode 2

DEFA eMove Mode 2 - En portabel laddare med olika användningsområden

Varumärket erbjuder även portabla elbilsladdare (även kallad schukoladdare), som gör det möjligt för dig att ladda bilen när du inte har en laddbox i närheten. Deras eMove Mode 2 är försedd med mycket unika funktioner och har en extremt bra hållbarhet för bättre och tryggare laddning. Den ska däremot inte ses som ett substitut till laddboxarna, utan snarare som ett komplement.

eMove Mode 2 är resultatet av DEFAs 60 års långa erfarenhet att koppla bilar till elnätet och kan därmed användas till alla laddhybrider och elbilar med Typ 2 uttag. Till skillnad från laddboxar stoppar du DEFA eMove Mode 2 i vanliga vägguttag. Däremot laddas bilen med en betydligt lägre effekt.

Användningsområden