fbpx

CTEK Laddboxar

Vi har samlat CTEK produkter under ett och samma tak här på elbilsvaruhuset.se. Ladda din elbil eller hybridbil hemma med produkter från CTEK.

CTEK Laddboxar - Simpel elbilsladdning

Vi samarbetar med professionella och ledande företag som erbjuder batterihanteringslösningar till moderna elbilar. Med en laddbox från CTEK kan du vara säker på att få en högkvalitativ laddare med högteknologiska funktioner och egenskaper.

CTEK verkar på en global nivå och har funnits i över 30 år. Företaget grundades i den lilla byn Vikmanshyttan i Dalarna och är således ett svenskt varumärke med fokus på högkvalitativa produkter. Hos CTEK skapades den allra första batteriladdaren – då driven med hjälp av elektronisk pulsteknik. Utvecklingen har helt klart gått framåt under åren och idag erbjuder CTEK ett stort utbud av laddboxar för alla typer av behov, där CTEK Chargestorm® Connected 2 är en storfavorit.

Grön bock

Stort utbud av högkvalitativa laddlösningar

Grön bock

Lastbalansering i tre nivåer

Grön bock

App-styrda lösningar

Laddboxar för alla önskemål och behov

CTEK är ett varumärke som fokuserar på hållbarhet, flexibilitet och tillgänglighet. Med CTEK ska det vara enkelt att ladda ditt fordon, oavsett om det är en klassisk elbil eller laddhybrid som du använder dig av. I produktutbudet kan du hitta allt från laddboxar som passar i det privata hemmet, såväl som laddboxar till företag, bostadsrättsföreningar och parkeringsplatser. Du hittar även en rad olika tillbehör, som t.ex. lastbalanseringslösningar och laddstolpar.

CTEK laddboxar är framtagna för att passa många olika elbilar och laddhybrider. Laddboxen kan fungerar bland annat till Tesla och Volvo, men också till Audi, Toyota, Ford och BMW.

Moderna lösningar för laddning i hemmet

Allt fler väljer idag att installera en privat laddbox i det egna hemmet. Genom att kunna ladda bilen hemma har möjligheterna och intresset för elbilar och laddhybrider ökat. Hos elbilsvaruhuset.se hittar du några av marknadens mest kvalitativa och moderna laddboxar som håller en hög standard när det gäller allt från säkerhet till funktionalitet och design. Chargestorm® Connected 2 är ett självklart val för dig som söker en laddbox som fungerar bra i många olika situationer. Chargestorm® Connected 2 lämpar sig för laddning i hemmet, men fungerar även utmärkt för laddning på parkeringen, bostadsrättsföreningen, företaget eller fastigheten. Laddboxen är utvecklad med en mycket hög teknologisk säkerhetsstandard som gör det möjligt för dig att ansluta boxen till internet.

CTEK Chargestorm appstyrning

Appstyrning för en enklare vardag

CTEK lägger en mycket stor vikt i användarvänlighet och det är något som varumärkets laddboxar avspeglar. Med en laddbox från detta varumärke kan du nämligen styra laddningen med hjälp av din mobiltelefon eller surfplatta. I mobilappen kan du få full kontroll på hur och när din bil ska laddas – så att du kan anpassa laddningen efter dina egna behov. Appen finns tillgänglig för både Android såväl som iOS-enheter.

CTEK Chargestorm appstyrning
CTEK laddkabel

Charge PORTAL

CTEK erbjuder inte bara smidiga och praktiska lösningar för dig som vill ladda elbilen, motorcykeln eller båten. Företaget har även sett till att effektivisera sina laddningslösningar för att passa in i den moderna och teknologiska vardag vi lever i. Med hjälp av appen Charge PORTAL kan du få full kontroll på hur din bil laddas, samtidigt som du får tillgång till viktig information och statistik.

Med Charge PORTAL kan du bland annat: