fbpx

Easee Laddboxar

Hos oss hittar du en av marknadens populäraste laddboxar och flera tillbehör från Easee här på elbilsvaruhuset.se. Easee erbjuder en av marknadens smartaste elbilsladdare som automatiskt anpassar sig till alla elbilar, strömstyrkor och elnät. Trots boxens avancerade teknik är den väldigt lättanvänd.

Easee laddboxar - Norsk design i toppklass

Med en laddbox från Easee får nu en av marknadens smartaste laddstationer. Easee boxen erbjduer det man kan önska utan att kompromissa med vare sig pris, kvalitet eller funktionalitet. Genom att välja en laddbox från Easee får du en laddningslösning som passar perfekt för privata hushåll.

Med en Easee elbilsladdare får du en laddbox med mycket litet fotavtryck för en grönare morgondag. Alla Easee:sprodukter designas, utvecklas och tillverkas i Norge. Laddboxen är designad för att tåla det nordiska klimatet och behöver inget extra skydd för varken sol, regn, vind eller snö.

Grön bock

Laddbox som passar alla elbilsmodeller

Grön bock

Kraftfulla och liten laddbox med hög effektivitet

Grön bock

Tio gånger snabbare laddning än med vanligt vägguttag

Grön bock
Grön bock

Laddbox som passar alla elbilsmodeller

Grön bock
Grön bock

Kraftfulla och liten laddbox med hög effektivitet

Grön bock
Grön bock

Tio gånger snabbare laddning än med vanligt vägguttag

Simpelt sortiment med produkter för alla behov

Easee har tagit fram en av marknadens absolut bästa laddboxar, Easee Home, med laddningskontakt av Typ 2 som laddar både 1- och 3-fas. Boxen stöder laddning upp till 22kW och kan enkelt seriekopplas om så skulle önskas. Utöver laddboxen tillverkar Easee bland annat lastbalanserare, laddkablar och andra tillbehör.

Laddlösningarna passar inte bara för dig som bor i villa och som vill ha en laddbox på husväggen eller i det privata garaget, utan här finns även alternativ för medlemmar i bostadsrättsförening som vill installera laddstolpar eller laddstationer i området.

På elbilsvaruhuset.se hittar du den prisbelönta elbilsladdaren från Easee. Är du i behov av ett laddningsuttag är Easeeladdbox ett av de bästa alternativen på marknaden. Den här laddboxen är otroligt smidig i storlek och erbjuder smart och kraftfull laddning.

Laddbox Easee Home 22kW på trävägg. M3 bäst i test

Därför ska du välja Easee

Bäst i test enligt M3. Laddboxen är inte bara estetiskt tilltalande, den är även smidig och genomtänkt.

”Easee Home är en riktigt smart laddbox som gör allting rätt samtidigt som den inte är dyrare än konkurrenterna.”

– M3

Elbilsvaruhuset.se är rekommenderad leverantör av Easee enligt M3. Laddningskapaciteten på 22kW ger dig 10x snabbare laddning än direkt ur vägguttaget. Till Easee-boxen hör en app som låter dig hantera dina laddningsrobotar, med appen ser du bland annat laddningsstatus, starta och pausa laddning och anpassa laddningseffekten. Laddboxen uppdateras även kontinuerligt via 4G till den senaste programvaran.

Ytterligare en anledning varför du bör välja en laddbox från Easee är designen. Här har varumärket inte bara sett till att skapa laddboxar som kan klara av det nordiska klimatet utan att ge vika, utan boxen är även IP54-certifierad vilket betyder att den är skyddad mot att skadliga mängder damm och vatten når elektriska delar. Easee laddboxen finns i fem olika utföranden, svart, vit, grå, mörkblå och röd. En av få laddboxar där du kan välja så brett mellan olika färger.

Laddstation på husvägg som laddar bil

Vi installerar din Easee laddbox

Är du intresserad av att köpa en laddbox från Easee finss vi på elbilsvaruhuset.se här för dig. När du väljer en laddbox från Easee och samtidigt beställer installation från oss får du ta del av Grön Teknik bidraget som ger dig 50% avdrag. Det enda du behöver göra är att välja den laddbox från Easee som du vill ha. Därefter blir du kontaktad av vår installationspartner som bokar tid för installationen. Enklare blir det inte!

Teknisk specifikation

Med en laddbox från Easee blir det lätt för dig att ta kontroll över laddningen och spara pengar. Med hemmaladdning kan du vakna upp varje morgon till en fulladdad bil som fyllts upp då elpriserna är som billigast.

Laddbox laddrobot easee home

Ladda bilen hemma och spara tid

Oavsett om du bor i en villa eller i ett flerbostadshus har du möjlighet att installera en privat laddbox för eget bruk. Dina boendeformer kommer vara avgörande för vad som blir bäst för dig – laddbox på väggen eller laddstolpe på parkeringsplatsen. Genom att välja en laddbox från Easee kan du se till att ladda din bil på ett mer hållbart och effektivt sätt. Att ladda på allmänna laddstationer är vanligt förekommande, men det är både dyrare och mindre bekvämt jämfört med en laddbox från Easee.

Laddbox Easee Home seriekopplad på vägg

"Världens smartaste elbilsladdare"

Easee är ett relativt nystartad företag, det grundades januari 2018 av tre norska entreprenörer med stora framtidsambitioner. Grundidén att göra världens smartaste elbilsladdare har fått ett varmt mottagande av såväl installatörer som privatkunder. Idag är Easee på god väg att skapa nya och smartare lösningar för laddnings- och energihanteringsteknik, med en vision om att forma framtidens elnät.

Laddbox Easee Home seriekopplad på vägg

Easee laddbox 22kW

Laddbox laddrobot easee home
FärgSvart, Vit, Grå, Mörkblå, Röd
Kabel eller uttagUttag
Antal uttag1
Antal faser1-fas & 3-fas
Maxladdningseffekt22kW
Inbyggd energimätningJa
IP klassIP54
AppanslutningJa
UppkopplingWiFi & 4G
OCPPJa
LastbalanserareJa, Tillval
Produktgaranti5 år
KöpBeställ Easee laddbox
Easee lastbalanserare Enegic

Lastbalanserare Enegic

Easee lastbalanserare Equalizer

Lastbalanserare Equalizer

Så kollar du om du har RJ12 eller RJ45-port

1. Kontakta din elleverantör

Ring din elleverantör och fråga om du har porten HAN RJ12 eller RJ45. Och om du har, bekräfta att den är/blir aktiverad. Detta brukar ta 2-3 dagar att få utfört.

2. Titta på din elmätare

Du kan själv kolla i ditt fasadskåp om du har någon av dessa två portar. Ofta finns de bakom en liten gummiflärp som skyddar dem. Porten ser ut som en vanlig nätverkskabel (sådan som du har till din router till ditt WI-FI hemma). Ofta sitter den dock bakom ett litet gummilock.

HAN port RJ12 RJ45

Exempel på elmätare och dess HAN-port placering :

En lastbalanserare är en liten enhet som installeras vid din elcentral alternativt din elmätare. I korthet innebär det att laddboxen den  känner av elförbrukningen i realtid och fördelar effekten till laddboxen så att du inte överstiger vad du har tillgängligt i huset. 

Detta innebär att om du exempelvis startar elbilsladdningen och sedna går in i huset och sätter igång tvättmaskinen och diskmaskinen, så sänker laddboxen laddeffekten. Utan en lastbalansering finns risk att huvudsäkringar löser ut pga överbelastning. Det gör också att du lättare kan styra laddningen till när det passar dig och ditt hus andra energibehov.

Det är inget krav med lastbalaserare. Men vi rekommenderar alltid att installera en lastbalanserare av säkerhetsskäl.
Elbilsladdning är väldigt kraftfullt och det är av den anledningen det krävs en certifierad elektriker för installationen. Av samma anledning rekommenderar vi att du installerar en lastbalanserare och säkerställer att din huvudsäkring inte går medan du laddar bilen.

Dessutom behöver du inte höja din huvudsäkring och betala ett onödigt dyrt elabonnemang varje år samtidigt som du ser till att du laddar din bil så snabbt som möjligt vid varje givet tillfälle.