fbpx

StjärnbetygRing 031-180 180 för personlig rådgivning

Våra kunder säger

Easee Laddboxar

Hos oss hittar du en av marknadens populäraste laddboxar och flera tillbehör från Easee här på elbilsvaruhuset.se. Easee erbjuder en av marknadens smartaste elbilsladdare som automatiskt anpassar sig till alla elbilar, strömstyrkor och elnät. Trots boxens avancerade teknik är den väldigt lättanvänd.

Easee laddboxar - Norsk design i toppklass

Med en laddbox från Easee får nu en av marknadens smartaste laddstationer. Easee boxen erbjduer det man kan önska utan att kompromissa med vare sig pris, kvalitet eller funktionalitet. Genom att välja en laddbox från Easee får du en laddningslösning som passar perfekt för privata hushåll.

Med en Easee elbilsladdare får du en laddbox med mycket litet fotavtryck för en grönare morgondag. Alla Easee:sprodukter designas, utvecklas och tillverkas i Norge. Laddboxen är designad för att tåla det nordiska klimatet och behöver inget extra skydd för varken sol, regn, vind eller snö.

Easee tar till och med hem förstaplatsen i elbilsvaruhusets stora jämförelse Laddbox Bäst i test.

Grön bock

Laddbox som passar alla elbilsmodeller

Grön bock

Kraftfulla och liten laddbox med hög effektivitet

Grön bock

Tio gånger snabbare laddning än med vanligt vägguttag

Grön bock
Grön bock

Laddbox som passar alla elbilsmodeller

Grön bock
Grön bock

Kraftfulla och liten laddbox med hög effektivitet

Grön bock
Grön bock

Tio gånger snabbare laddning än med vanligt vägguttag

Simpelt sortiment med produkter för alla behov

Easee har tagit fram en av marknadens absolut bästa laddboxar, Easee Home, med laddningskontakt av Typ 2 som laddar både 1- och 3-fas. Boxen stöder laddning upp till 22kW och kan enkelt seriekopplas om så skulle önskas. Utöver laddboxen tillverkar Easee bland annat lastbalanserare, laddkablar och andra tillbehör.

Laddlösningarna passar inte bara för dig som bor i villa och som vill ha en laddbox på husväggen eller i det privata garaget, utan här finns även alternativ för medlemmar i bostadsrättsförening som vill installera laddstolpar eller laddstationer i området.

På elbilsvaruhuset.se hittar du den prisbelönta elbilsladdaren från Easee. Är du i behov av ett laddningsuttag är Easeeladdbox ett av de bästa alternativen på marknaden. Den här laddboxen är otroligt smidig i storlek och erbjuder smart och kraftfull laddning.

Laddbox Easee Home 22kW på trävägg. M3 bäst i test

Därför ska du välja Easee

Bäst i test enligt M3. Laddboxen är inte bara estetiskt tilltalande, den är även smidig och genomtänkt.

”Easee Home är en riktigt smart laddbox som gör allting rätt samtidigt som den inte är dyrare än konkurrenterna.”

– M3

Elbilsvaruhuset.se är rekommenderad leverantör av Easee enligt M3. Laddningskapaciteten på 22kW ger dig 10x snabbare laddning än direkt ur vägguttaget. Till Easee-boxen hör en app som låter dig hantera dina laddningsrobotar, med appen ser du bland annat laddningsstatus, starta och pausa laddning och anpassa laddningseffekten. Laddboxen uppdateras även kontinuerligt via 4G till den senaste programvaran.

Ytterligare en anledning varför du bör välja en laddbox från Easee är designen. Här har varumärket inte bara sett till att skapa laddboxar som kan klara av det nordiska klimatet utan att ge vika, utan boxen är även IP54-certifierad vilket betyder att den är skyddad mot att skadliga mängder damm och vatten når elektriska delar. Easee laddboxen finns i fem olika utföranden, svart, vit, grå, mörkblå och röd. En av få laddboxar där du kan välja så brett mellan olika färger.

Laddstation på husvägg som laddar bil

Vi installerar din Easee laddbox

Är du intresserad av att köpa en laddbox från Easee finss vi på elbilsvaruhuset.se här för dig. När du väljer en laddbox från Easee och samtidigt beställer installation från oss får du ta del av Grön Teknik bidraget som ger dig 50% avdrag. Det enda du behöver göra är att välja den laddbox från Easee som du vill ha. Därefter blir du kontaktad av vår installationspartner som bokar tid för installationen. Enklare blir det inte!

Teknisk specifikation

Med en laddbox från Easee blir det lätt för dig att ta kontroll över laddningen och spara pengar. Med hemmaladdning kan du vakna upp varje morgon till en fulladdad bil som fyllts upp då elpriserna är som billigast.

Laddbox laddrobot easee home
Easee Charge Home

Ladda bilen hemma och spara tid

Oavsett om du bor i en villa eller i ett flerbostadshus har du möjlighet att installera en privat laddbox för eget bruk. Dina boendeformer kommer vara avgörande för vad som blir bäst för dig – laddbox på väggen eller laddstolpe på parkeringsplatsen. Genom att välja en laddbox från Easee kan du se till att ladda din bil på ett mer hållbart och effektivt sätt. Att ladda på allmänna laddstationer är vanligt förekommande, men det är både dyrare och mindre bekvämt jämfört med en laddbox från Easee.

Laddbox Easee Home seriekopplad på vägg

"Världens smartaste elbilsladdare"

Easee är ett relativt nystartad företag, det grundades januari 2018 av tre norska entreprenörer med stora framtidsambitioner. Grundidén att göra världens smartaste elbilsladdare har fått ett varmt mottagande av såväl installatörer som privatkunder. Idag är Easee på god väg att skapa nya och smartare lösningar för laddnings- och energihanteringsteknik, med en vision om att forma framtidens elnät.

När du valt laddbox behöver du såklart en lämplig laddkabel, här kan du läsa vår guide till rätt laddkabel.

Laddbox Easee Home seriekopplad på vägg

Easee laddbox 22kW

Laddbox laddrobot easee home
Färg Svart, Vit, Grå, Mörkblå, Röd
Kabel eller uttag Uttag
Antal uttag 1
Antal faser 1-fas & 3-fas
Maxladdningseffekt 22kW
Inbyggd energimätning Ja
IP klass IP54
Appanslutning Ja
Uppkoppling WiFi & 4G
OCPP Ja
Lastbalanserare Ja, Tillval
Produktgaranti 5 år
Köp Beställ Easee laddbox

Vanliga frågor

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den information du söker. Vi vill också att du ska känna dig trygg med den informationen du får, så hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss för gratis rådgivning.

Easee Home laddbox är Elbilsvaruhusets testvinnare i Laddbox – Bäst i test. Mycket tack vare kombinationen av smarta och säkra funktioner och jämförelsevis lågt pris.

Till din Easee laddbox kan du välja mellan två olika lastbalanserare, Enegic och Equalizer. Här kan du läsa mer om lastbalanserare.

Bland annat för att det är en väldigt lätthanterad, smart och säker laddbox. Inte bara det, den ger även kraftfull laddning utan att bli onödigt dyr. Här kan du läsa mer om bäst i test vinnaren Easee Home laddbox.

Precis som för alla andra smarta laddboxar installeras den direkt via din elcentral och måste därför installeras av en certifierad elektriker. När du beställer laddbox via Elbilsvaruhuset.se erbjuder vi alltid installation. Här kan du läsa mer om hur våra installationer av laddboxar går till.

Det enkla svaret är att det beror på var i Sverige du bor. Boxen levereras normalt inom några få arbetsdagar. Vår estimerade installationstid är 2-5 veckor. För dig som bor i Stockholm har du möjlighet att välja till Express installation och få laddboxen installerad inom 5 arbetsdagar.

Häng med i det senaste

Håll dig uppdaterad på allt vad elbil heter. ”Vilka är egentligen årets bästa elbilar?” ”Vad spelar det för roll vilken laddkabel jag väljer?” eller ”Hur drar jag ned på kostnaderna när jag laddar min elbil?” dessa och många andra frågor hittar du svaren på i våra artiklar. Här nedan hittar du våra senaste artiklar.

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Form Test

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Publik Laddare

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Om Oss
greenely-kampanj

Tillsammans med Greenely kan vi på elbilsvaruhuset erbjuda marknadens bästa pris på installerad Zaptec Go. För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

Greenelys timprisavtal baseras på de faktiska priserna på elmarknaden, vilket innebär att du får du en laddningsplan som visar hur mycket du sparar, när ditt fordon kommer att laddas och när den kommer att vara pausad. Det vill säga vi optimera din energianvändning för att spara pengar

Genom att ansluta din elbil med Greenelys smarta elbilsladdning kan du spara upp till 50 % på dina laddningskostnader.

Ta del av dagens och morgondagens spotpriser och se din estimerade faktura direkt i appen.

Vi säger upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely

Villkor för kampanjen:

För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

I vår checkout fyller du i om du är ny eller befintlig Greenely-kund.

 • Vill du registrera dig som ny Greenely-kund kan du enkelt registrera dig till Greenely i kassan när du beställer laddbox.
 • För befintliga Greenely-kunder anger man sitt kundnummer i kassan.

Efter installation är genomförd kopplar du upp laddboxen mot Greenelys app och kan börja ladda smart. I samband med installation kommer du få instruktioner om hur du kopplar upp laddboxen. I samband med att du väljer att byta till Greenely säger Greenely upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely.

Kampanjpriset innebär en rabatt på 3 000 kr innan avdrag, (1 500 kr efter avdrag). Om din laddbox inte har blivit uppkopplad mot Greenelys app 30 dagar efter installationen anses rabatten ogiltig och du blir fakturerad mellanskillnaden till vårt ordinarie pris för Zaptec Go med installation. Detta skulle innebära att den totala kostnaden blir 3 000 kr mer. För att anses vara kvalificerad för rabatten krävs att den installerade laddboxen ska ha blivit uppkopplad mot Greenely-appen någon gång inom 30 dagar från installationsdatumet.

Erbjudandet på Zaptec Go gäller endast med installation.

anslutning till nyhetsbrev elbilsvaruhuset

Koppla upp dig mot vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på nyhetsbrevet och ta del av alla nyheter och få personliga erbjudenden.

Zaptecpaket

Mälarvillans Enkla Elbilspaket
Kvinna laddar elbil hemma med Zaptec Go laddbox
Zaptec Go är en av de mest sålda laddboxarna på marknaden och passar alla typer av elbilar och hus. Detta paket passar för dig som vill ha en prisvärd och snygg laddbox som passar till din laddningsbara bil.
Tillägg
 • Förläng till 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 10M kabel: +500 SEK
 • Färgalternativ: svart, vit, mossgrön, mörkblå, brun

Wallboxpaket

Wallbox paket
Wallbox Pulsar Max
Wallbox Pulsar Max är den laddbox som passar bäst för hus med solceller med hjälp av Eco-Smart Solar EV Charging. Vi har då tagit fram ett paket för om du har både laddningsbar bil och solceller.
Tillägg
 • 7M fast kabel: +500 SEK
 • Endast färgen vit finns i lager

Charge Ampspaket

Rebels dubbla paketet
Charge Amps Aura

Om du har fler än en elbil är det självklart att ni vill kunna ladda båda elbilarna samtidigt. I produkten finns en inbyggd dynamisk lastbalanserare som gör att den reglerar effekten två uttagen laddar på beroende på om det är en eller två bilar som laddar. Därför har vi tagit fram ett standardpaket för om ni har två elbilar:

Tillägg

 • Förläng till 1x 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 1x 10M kabel: +500 SEK
 • Förläng till 2x 7M kabel: +300 SEK
 • Förläng till 2x 10M kabel: +1000 SEK

Regeringen eller Skatteverket har ännu inte informerat om hur framtiden för det gröna skatteavdraget kommer se ut. Vi har således ingen information om det kommer fortsätta under 2023 eller inte. Det finns en risk att avdraget tas bort, vilket skulle innebär att avdraget inte är berättigat och fulla priset behöver betalas.
 
Det nya gröna skatteavdraget trädde i kraft den 1 januari 2021 och gäller för alla installationer som slutförts mellan den 1 januari 2021 och den 31 januari 2023. För att kunna ta del av bidraget gäller det att din installation är betald innan den 31 december 2022.

För våra kunder ska känna sig trygga garanterar vi att om en order inkommer till oss senast 12:00 den 9 december 2022, kan vi säkerställa att vi hinner installera din laddbox innan sista ansökningsdag.

Det är viktigt att notera att nuvarande bestämmelser visar att privatpersoner bär ansvaret för betalningen och behöver själva se till att betalningen sker innan tidsfristen om det förmånliga skatteavdraget vill utnyttjas.
 
Branschen utgår idag från att regeringen kommer behålla skatteavdraget precis som det är utformat idag. Görs det inte kan det innebära att ditt köp blir dyrare då skatteavdraget inte längre kommer kunna nyttjas ifall installationen sker efter den 31 januari 2023.

Priset för vår standardinstallation inkluderad i priset. Denna kostnad täcker över 90% av alla våra installationer.

Alla delar av standardinstallation ovan ingår även i uppgraderingen till 22kW.

Du har möjlighet att uppgradera och framtidssäkra din laddbox till 22 kW (32 A trefas). Vid en uppgradering behövs det en grövre kabel som kostar mer än den som ingår i vår standardinstallation.

Det är alltså inte ett måste att ha 35 A huvudsäkring för att öka din effekt över 11kW. 35A är nödvändigt för att få ut 22 kW laddningseffekt men även med en huvudsäkring på 25 A kommer du att märka en skillnad med detta paket.

Du väljer till denna uppgradering i samband med ditt köp av laddbox.

När du väljer att även köpa till installation så får du möjlighet att ta del av ett statligt bidrag för grön teknik. Bidraget motsvarar 50% av det totala beloppet och appliceras automatiskt på din beställning.

Då vi vet att många av våra kunder har tidspress och kan få oväntad leverans av sin elbil tidigare än beräknat har vi nu valt att kunna erbjuda en express leverans och installation för de som önskar få sin box installerad snarast möjligt.

Express leverans innebär att våra installatörer måste lägga om sitt veckoschema och prioritera denna installation före andra. Därav den extra kostnaden för att snabbt få den installerad. Express innefattar i nuläget enbart Stockholm, Göteborg och Malmö regionen och innebär att du har en box installerad inom 5 arbetsdagar från det att ordern är lagt (innan 07:00 samma dag)

En lastbalanserare är en liten säkerhetsenhet som installeras vid din elcentral alternativt din elmätare. I korthet innebär det att den känner av elförbrukningen i realtid och fördelar effekten till laddboxen så att du inte överstiger vad du har tillgängligt i huset.

Detta innebär att om du exempelvis startar elbilsladdningen och sedan går in i huset och startar tvätt- och diskmaskin, så sänker laddboxen laddeffekten. Det gör också att du lättare kan styra laddningen till dina övriga energibehov.

Utan en lastbalanserare hade laddboxen fortsatt att ladda på samma effekt vilket hade riskerat ett överbelastat elsystem, oftast är det då ”proppen går”, men i värsta fall kan det leda till brand. Med en lastbalanserare behöver du inte tänka på att sätta i eller dra ut laddsladden när du gör olika hushållsaktiviteter, utan det räcker med att sätta in den direkt när du kommer hem.

Läs mer om lastbalanserare här

Det är inget krav med lastbalaserare. Men vi rekommenderar det alltid av säkerhetsskäl.

Elbilsladdning är väldigt kraftfullt och det är av den anledningen det krävs en certifierad elektriker för installationen. Av samma anledning rekommenderar vi att du installerar en lastbalanserare och säkerställer att din huvudsäkring inte går medan du laddar bilen.

De flesta hem i Sverige är säkrade mellan 16 – 25 Ampere. Med lastbalansering behöver du inte höja din huvudsäkring och betala ett onödigt dyrt elabonnemang varje år samtidigt som din bil laddar så snabbt som möjligt vid varje givet tillfälle.

Elförbrukning utan lastbalansering

Graf över total elförbrukning utan lastbalansering

Elförbrukning med lastbalansering

Graf över total elförbrukning med lastbalansering
Easee lastbalanserare Enegic

Lastbalanserare Enegic