fbpx

StjärnbetygRing 08-502 350 61 för personlig rådgivning

Våra kunder säger

Go-E Laddboxar

På elbilsvaruhuset.se hittar du allt du behöver från Go-E. Laddboxen från tillverkaren är en av marknadens smidigaste och mest flexibla. Du kan lita på att du får en laddbox av högsta kvalitet när du väljer Go-E.

Österrikisk kvalitet och flexibilitet

Go-e är en österrikisk tillverkare av AC-laddstationer och tillbehör för elfordon. Företaget strävar efter innovativa lösningar för e-mobilitet och hållbara val. Go-e presenterade 2017 en laddbox, Gemini Flex, för elbilsladdning som också kan användas under bilresan gång. De har tagit elbilsladdning till en ny nivå med innovativa och smarta lösningar för ännu mer flexibilitet för elbilsföraren.

Go-e har en ambition att uppmuntra och inspirera människor till att välja mer hållbara alternativ i sin framtid och vardag. Företaget växer kraftigt och har en stark tro och vilja att utveckla fler smarta och avancerade laddboxar för elfordon.

Grön bock

Snygg, smart design

Grön bock

Kraftull stationär och portabel laddbox

Grön bock

Allt du behöver för din elbil

Go-E - hållbar mobilitet

Företaget grundades med en stark inriktning på att främja hållbar mobilitet och har etablerat sig som en ledande aktör inom elbilsladdning. Go-e erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive laddboxar, laddkablar och laddningsutrustning för både hemmabruk och offentliga laddstationer. Deras laddningsenheter är kända för sin användarvänlighet och flexibilitet, och de erbjuder ofta smarta funktioner som Wi-Fi-anslutning och appstyrning. Go-e är engagerade i att främja övergången till eldrivna fordon och förbättra laddinfrastrukturen för en mer hållbar framtid.

På elbilsvaruhuset.se hittar du laddboxen Go-E Gemini Flex, laddboxen för alla tillfällen. Upplev smidig laddning, på riktigt. Laddboxen ger dig en maximal effekt på upp till 22 kW och passar alla elbilar. 

Go-E Gemini Flex laddbox

Go-E Gemini Flex

Go-e Gemini Flex är en teknisk, smart och mångsidig laddbox som ger användaren full kontroll över sin elbilsladdning. Laddboxen är utformad för att kunna kopplas direkt till ett CEE-uttag och börja ladda din elbil eller laddhybrid direkt. Den flexibla och anpassningsbara laddboxen erbjuder både 1-fas och 3-fas laddning. Med en maxladdningseffekt upp till hela 22 kW imponerar Go-e Gemini Flex.

Go-E Gemini Flex Laddbox

Laddboxen för ett mer flexibelt äventyr!

Go-e Gemini Flex laddbox är en banbrytande lösning för elbilsägare som kombinerar smart teknik och flexibilitet. Denna laddbox har snabbt blivit en favorit bland elbilister och det finns goda skäl till det. Med sin kompakta design och portabla funktion är Gemini Flex det ultimata valet för de som behöver ladda sin elbil på flera platser. Dess anpasssningbara laddhastighet och schemaläggningsfunktion gör det enkelt att anpassa laddningsprocessen efter behov.

Go-E Gemini Flex Laddbox
Go-E Gemini Flex Laddbox

Smart anslutning och full kontroll

En av de mest imponerande fördelarna med Go-e Gemini Flex är dess Wi-Fi-anslutning och appstyrning. Detta innebär att du kan övervaka och styra laddningen på distans via din smartphone eller surfplatta. Med den här funktionen kan du alltid vara säker på att din elbil är redo när du behöver den. Dessutom erbjuder Gemini Flex en rad säkerhetsfunktioner, inklusive överströmsskydd och kortslutningsskydd, vilket ger dig extra trygghet när du laddar din bil. Den har också en IP-klassning på IP65 vilket innebär att den är mycket tålig mot olika väderförhållande, smuts och damm.

Person laddar elbil

Mångsidig anslutning

Go-e Gemini Flex är också mycket flexibel när det kommer till strömförsörjning. Eftersom den kan kopplas upp lika enkelt som när du laddar din telefon, bara att det krävs ett CEE-uttag istället, gör den till det perfekta valet för resenärer och elbilsägare som vill ha en praktisk laddningslösning var de än befinner sig. Så, om du letar efter en smart, bekväm och anpassningsbar laddbox för din elbil, är Go-e Gemini Flex definitivt värd att överväga.

Person laddar elbil

Smidig laddning överallt - Plug & Play

Med Go-e Plug and Play behöver du inte längre oroa dig för komplicerad installation. Denna enhet kan enkelt anslutas till ett vanligt vägguttag och är redo att användas på nolltid. Den kompakta och bärbara designen gör det möjligt att använda den i olika miljöer, hemma eller på resan. Laddboxen ger dig möjlighet att kontrollera och schemalägga laddningstider direkt via din smartphone eller surfplatta. Du kan enkelt anpassa laddningsinställningarna för att passa dina specifika behov. Dessutom erbjuder Go-e Plug and Play övervakningsfunktioner som gör att du kan hålla koll på laddningsstatus i realtid och få insikter om din bils laddningshistorik.

Denna smarta teknik ger dig total kontroll över laddningsprocessen och ger dig friheten att ladda din elbil precis när det passar dig bäst. Go-e Gemini Flex kombinerar användarvänlighet med avancerad teknik för att ge elbilägare en laddningslösning som är smidig och anpassningsbar, samtidigt som den möjliggör ökad kontroll och bekvämlighet i det dagliga livet. Det är ett spännande steg inom laddteknik som hjälper till att främja övergången till hållbar mobilitet.

Go-E Gemini Flex Laddbox

Go E Gemini Flex
Färg Vit
Kabel eller uttag Uttag
Antal uttag 1
Antal faser 1-fas & 3-fas
Maxladdningseffekt 22kW
Inbyggd energimätning Ja
IP klass IP65
Appanslutning Ja
Uppkoppling WiFi & 4G
OCPP Ja
Lastbalanserare Ja, Tillval
Produktgaranti 5 år
Köp Beställ Go-E laddbox

Vanliga frågor

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den information du söker. Vi vill också att du ska känna dig trygg med den informationen du får, så hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss för gratis rådgivning.

Är du ute efter maximal frihet och flexibilitet så är Go-E Gemini Flex laddboxen för dig. Laddboxen kopplas enkelt upp genom vanliga CEE-uttag. Det innebär att laddboxen fungerar perfekt stationär, men lika som portabel laddare. Med en imponerande laddningseffekt upp till 22 kW och stöd för både 1-fas och 3-fas laddning kan du anpassa laddningen efter dina behov.

Ja, när du beställer din Go-E laddbox kan du göra tillval på en Go-E controller. Här kan du läsa mer om lastbalanserare.

Precis som för alla andra smarta laddboxar måste den installeras av en certifierad elektriker, för att kunna nyttja grön teknik bidraget. När du beställer laddbox via Elbilsvaruhuset.se erbjuder vi alltid installation. Här kan du läsa mer om hur våra installationer går till.

Det enkla svaret är att det beror på var i Sverige du bor. Boxen levereras normalt inom några få arbetsdagar. Vår estimerade installationstid är 2-5 veckor. För dig som bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö har du möjlighet att välja Express installation och få laddboxen installerad inom 5 arbetsdagar.

Häng med i det senaste

Håll dig uppdaterad på allt vad elbil heter. ”Vilka är egentligen årets bästa elbilar?” ”Vad spelar det för roll vilken laddkabel jag väljer?” eller ”Hur drar jag ned på kostnaderna när jag laddar min elbil?” dessa och många andra frågor hittar du svaren på i våra artiklar. Här nedan hittar du våra senaste artiklar.

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Form Test

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Publik Laddare

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Om Oss
greenely-kampanj

Tillsammans med Greenely kan vi på elbilsvaruhuset erbjuda marknadens bästa pris på installerad Zaptec Go. För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

Greenelys timprisavtal baseras på de faktiska priserna på elmarknaden, vilket innebär att du får du en laddningsplan som visar hur mycket du sparar, när ditt fordon kommer att laddas och när den kommer att vara pausad. Det vill säga vi optimera din energianvändning för att spara pengar

Genom att ansluta din elbil med Greenelys smarta elbilsladdning kan du spara upp till 50 % på dina laddningskostnader.

Ta del av dagens och morgondagens spotpriser och se din estimerade faktura direkt i appen.

Vi säger upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely

Villkor för kampanjen:

För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

I vår checkout fyller du i om du är ny eller befintlig Greenely-kund.

 • Vill du registrera dig som ny Greenely-kund kan du enkelt registrera dig till Greenely i kassan när du beställer laddbox.
 • För befintliga Greenely-kunder anger man sitt kundnummer i kassan.

Efter installation är genomförd kopplar du upp laddboxen mot Greenelys app och kan börja ladda smart. I samband med installation kommer du få instruktioner om hur du kopplar upp laddboxen. I samband med att du väljer att byta till Greenely säger Greenely upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely.

Kampanjpriset innebär en rabatt på 3 000 kr innan avdrag, (1 500 kr efter avdrag). Om din laddbox inte har blivit uppkopplad mot Greenelys app 30 dagar efter installationen anses rabatten ogiltig och du blir fakturerad mellanskillnaden till vårt ordinarie pris för Zaptec Go med installation. Detta skulle innebära att den totala kostnaden blir 3 000 kr mer. För att anses vara kvalificerad för rabatten krävs att den installerade laddboxen ska ha blivit uppkopplad mot Greenely-appen någon gång inom 30 dagar från installationsdatumet.

Erbjudandet på Zaptec Go gäller endast med installation.

anslutning till nyhetsbrev elbilsvaruhuset

Koppla upp dig mot vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på nyhetsbrevet och ta del av alla nyheter och få personliga erbjudenden.

Zaptecpaket

Mälarvillans Enkla Elbilspaket
Kvinna laddar elbil hemma med Zaptec Go laddbox
Zaptec Go är en av de mest sålda laddboxarna på marknaden och passar alla typer av elbilar och hus. Detta paket passar för dig som vill ha en prisvärd och snygg laddbox som passar till din laddningsbara bil.
Tillägg
 • Förläng till 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 10M kabel: +500 SEK
 • Färgalternativ: svart, vit, mossgrön, mörkblå, brun

Wallboxpaket

Wallbox paket
Wallbox Pulsar Max
Wallbox Pulsar Max är den laddbox som passar bäst för hus med solceller med hjälp av Eco-Smart Solar EV Charging. Vi har då tagit fram ett paket för om du har både laddningsbar bil och solceller.
Tillägg
 • 7M fast kabel: +500 SEK
 • Endast färgen vit finns i lager

Charge Ampspaket

Rebels dubbla paketet
Charge Amps Aura

Om du har fler än en elbil är det självklart att ni vill kunna ladda båda elbilarna samtidigt. I produkten finns en inbyggd dynamisk lastbalanserare som gör att den reglerar effekten två uttagen laddar på beroende på om det är en eller två bilar som laddar. Därför har vi tagit fram ett standardpaket för om ni har två elbilar:

Tillägg

 • Förläng till 1x 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 1x 10M kabel: +500 SEK
 • Förläng till 2x 7M kabel: +300 SEK
 • Förläng till 2x 10M kabel: +1000 SEK

Regeringen eller Skatteverket har ännu inte informerat om hur framtiden för det gröna skatteavdraget kommer se ut. Vi har således ingen information om det kommer fortsätta under 2023 eller inte. Det finns en risk att avdraget tas bort, vilket skulle innebär att avdraget inte är berättigat och fulla priset behöver betalas.
 
Det nya gröna skatteavdraget trädde i kraft den 1 januari 2021 och gäller för alla installationer som slutförts mellan den 1 januari 2021 och den 31 januari 2023. För att kunna ta del av bidraget gäller det att din installation är betald innan den 31 december 2022.

För våra kunder ska känna sig trygga garanterar vi att om en order inkommer till oss senast 12:00 den 9 december 2022, kan vi säkerställa att vi hinner installera din laddbox innan sista ansökningsdag.

Det är viktigt att notera att nuvarande bestämmelser visar att privatpersoner bär ansvaret för betalningen och behöver själva se till att betalningen sker innan tidsfristen om det förmånliga skatteavdraget vill utnyttjas.
 
Branschen utgår idag från att regeringen kommer behålla skatteavdraget precis som det är utformat idag. Görs det inte kan det innebära att ditt köp blir dyrare då skatteavdraget inte längre kommer kunna nyttjas ifall installationen sker efter den 31 januari 2023.

Priset för vår standardinstallation inkluderad i priset. Denna kostnad täcker över 90% av alla våra installationer.

Alla delar av standardinstallation ovan ingår även i uppgraderingen till 22kW.

Du har möjlighet att uppgradera och framtidssäkra din laddbox till 22 kW (32 A trefas). Vid en uppgradering behövs det en grövre kabel som kostar mer än den som ingår i vår standardinstallation.

Det är alltså inte ett måste att ha 35 A huvudsäkring för att öka din effekt över 11kW. 35A är nödvändigt för att få ut 22 kW laddningseffekt men även med en huvudsäkring på 25 A kommer du att märka en skillnad med detta paket.

Du väljer till denna uppgradering i samband med ditt köp av laddbox.

När du väljer att även köpa till installation så får du möjlighet att ta del av ett statligt bidrag för grön teknik. Bidraget motsvarar 50% av det totala beloppet och appliceras automatiskt på din beställning.

Då vi vet att många av våra kunder har tidspress och kan få oväntad leverans av sin elbil tidigare än beräknat har vi nu valt att kunna erbjuda en express leverans och installation för de som önskar få sin box installerad snarast möjligt.

Express leverans innebär att våra installatörer måste lägga om sitt veckoschema och prioritera denna installation före andra. Därav den extra kostnaden för att snabbt få den installerad. Express innefattar i nuläget enbart Stockholm, Göteborg och Malmö regionen och innebär att du har en box installerad inom 5 arbetsdagar från det att ordern är lagt (innan 07:00 samma dag)

En lastbalanserare är en liten säkerhetsenhet som installeras vid din elcentral alternativt din elmätare. I korthet innebär det att den känner av elförbrukningen i realtid och fördelar effekten till laddboxen så att du inte överstiger vad du har tillgängligt i huset.

Detta innebär att om du exempelvis startar elbilsladdningen och sedan går in i huset och startar tvätt- och diskmaskin, så sänker laddboxen laddeffekten. Det gör också att du lättare kan styra laddningen till dina övriga energibehov.

Utan en lastbalanserare hade laddboxen fortsatt att ladda på samma effekt vilket hade riskerat ett överbelastat elsystem, oftast är det då ”proppen går”, men i värsta fall kan det leda till brand. Med en lastbalanserare behöver du inte tänka på att sätta i eller dra ut laddsladden när du gör olika hushållsaktiviteter, utan det räcker med att sätta in den direkt när du kommer hem.

Läs mer om lastbalanserare här

Det är inget krav med lastbalaserare. Men vi rekommenderar det alltid av säkerhetsskäl.

Elbilsladdning är väldigt kraftfullt och det är av den anledningen det krävs en certifierad elektriker för installationen. Av samma anledning rekommenderar vi att du installerar en lastbalanserare och säkerställer att din huvudsäkring inte går medan du laddar bilen.

De flesta hem i Sverige är säkrade mellan 16 – 25 Ampere. Med lastbalansering behöver du inte höja din huvudsäkring och betala ett onödigt dyrt elabonnemang varje år samtidigt som din bil laddar så snabbt som möjligt vid varje givet tillfälle.

Elförbrukning utan lastbalansering

Graf över total elförbrukning utan lastbalansering

Elförbrukning med lastbalansering

Graf över total elförbrukning med lastbalansering
Easee lastbalanserare Enegic

Lastbalanserare Enegic

Easee lastbalanserare Equalizer

Lastbalanserare Equalizer

Viktigt att känna till kring Kamstrup Elmätare

Har du en elmätare som har märket Kamstrup så fungerar lastbalanserare Equalizer om man lägger till en Kamstrup-Modul. Observera att det måste stå ”omnipower” på din Kamstrup-Elmätare för att det ska fungera. Se bild.

Kamstrup omnipower

Har du en Kamstrup-Elmätare där ”omnipower” INTE står med så kommer du att behöva välja en lastbalanserare Enegic.

Så kollar du om du har RJ12 eller RJ45-port

1. Kontakta din elleverantör

Ring din elleverantör och fråga om du har porten HAN RJ12 eller RJ45. Och om du har, bekräfta att den är/blir aktiverad. Detta brukar ta 2-3 dagar att få utfört.

2. Titta på din elmätare

Du kan själv kolla i ditt fasadskåp om du har någon av dessa två portar. Ofta finns de bakom en liten gummiflärp som skyddar dem. Porten ser ut som en vanlig nätverkskabel (sådan som du har till din router till ditt WI-FI hemma). Ofta sitter den dock bakom ett litet gummilock.

HAN port RJ12 RJ45

Exempel på elmätare och dess HAN-port placering :

En lastbalanserare är en liten enhet som installeras vid din elcentral alternativt din elmätare. I korthet innebär det att laddboxen den  känner av elförbrukningen i realtid och fördelar effekten till laddboxen så att du inte överstiger vad du har tillgängligt i huset. 

Detta innebär att om du exempelvis startar elbilsladdningen och sedna går in i huset och sätter igång tvättmaskinen och diskmaskinen, så sänker laddboxen laddeffekten. Utan en lastbalansering finns risk att huvudsäkringar löser ut pga överbelastning. Det gör också att du lättare kan styra laddningen till när det passar dig och ditt hus andra energibehov.

Det är inget krav med lastbalaserare. Men vi rekommenderar alltid att installera en lastbalanserare av säkerhetsskäl.
Elbilsladdning är väldigt kraftfullt och det är av den anledningen det krävs en certifierad elektriker för installationen. Av samma anledning rekommenderar vi att du installerar en lastbalanserare och säkerställer att din huvudsäkring inte går medan du laddar bilen.

Dessutom behöver du inte höja din huvudsäkring och betala ett onödigt dyrt elabonnemang varje år samtidigt som du ser till att du laddar din bil så snabbt som möjligt vid varje givet tillfälle.