fbpx

StjärnbetygRing 031-180 180 för personlig rådgivning

Våra kunder säger

GARO Laddboxar

Vi har samlat GARO produkter under ett och samma tak här på elbilsvaruhuset.se. GARO är ett svenskt företag med fokus på den nordiska marknaden och erbjuder produkter av högsta kvalitet.

Brett sortiment med produkter för elbilar

GARO ligger i framkant när det kommer till att skapa moderna och innovativa lösningar för elbilar och andra eldrivna fordon. Varumärket ligger inte bara bakom ett flertal fina och praktiska laddboxar till elbilar och laddhybrider, utan erbjuder även elbilsladdning för publika miljöer såväl som mätarskåp och produkter för camping och marina.

Med GARO GLB laddbox får du en laddbox som presterar utöver det vanliga. Laddboxen är försedd med Wi-Fi som gör det möjligt för dig att använda många smarta funktioner. Genom att ständigt erbjuda mjukvaruuppdateringar kommer du också att få tillgång till nya lösningar som underlättar i din vardag och gör det smidigare att ladda bilen.

GARO laddboxar - Marknadsledande laddinnovation

Med en laddbox från GARO kan du vara säker på att få en laddbox av hög kvalitet och med många moderna funktioner. GARO är ett eget varumärke som fokuserar på att tillverka och utveckla innovativa lösningar för elinstallation. Du får en laddbox i en riktigt snygg design som passar lika bra på väggen i ditt garage som på lappstolpe.

GARO erbjuder ett mycket brett sortiment av produkter för elinstallationsmarknaden. Inom många produktområden är de ledande i branschen och fokus ligger på att skapa produkter för en mer hållbar framtid. Verksamheten startade upp i den småländska staden Gnosjö år 1939 och har sedan dess försett privatpersoner och företag med unika lösningar som gör vardagen enklare. I dagsläget verkar GARO som internationell koncern och med tillgänglighet i över sex olika länder.

Går du i köptankar om att investera i en elbil? Här kan du läsa om de mest sålda elbilarna 2022 för att ge dig en inblick i elbilsmarknaden.

Grön bock

Elbilsladdare för villa, bostadsrätter och företag

Grön bock

Brett sortiment av laddboxar och laddstationer

Grön bock

Laddboxar utrustade med lastbalansering

GARO Entity Pro

Stilrena laddboxar med enkel montering

Det finns flera saker som gör att GARO elbilsladdare sticker ut på marknaden. Laddboxarna och laddstationerna kommer i en mycket stilren och tidlös design, vilket gör att de lämpar sig för de flesta privata bostäderna och miljöer. Du kan enkelt välja om du vill montera laddboxen direkt på väggen eller om du föredrar att använda en laddstolpe.

Alla elbilsladdare från GARO har en lastbalanserare som du kan lägga till, vilket gör att du slipper oroa dig för överbelastning av ditt elnät. Hos elbilsvaruhuset.se kan du bland annat hitta varumärkets storfavorit GARO GLB laddbox med enkelt uttag, samt beställa lastbalanserare separat, vilket vi starkt rekommenderar. Den här elbilsladdaren är framtagen för att uppfylla de allra flesta behov och önskemål.

GARO GLB laddbox elbil på parkering

Varför välja laddbox från GARO?

GARO har blivit en av de mest populära och tillverkarna av elbilsladdare idag. Deras produkter är inte bara framtagna för att passa alla elbilar och laddhybrider, utan är även visuellt fina och enkla att montera. När du beställer en GARO laddbox från elbilsvaruhuset.se hjälper vi dig med installationen. Tillsammans med våra installatörer ser vi till att din elbilsladdare monteras på ett korrekt sätt av utbildade och certifierade elektriker.

För vilka bilar lämpar sig då GAROs produkter? Tack vare de kreativa lösningarna och den moderna designen kan GARO laddboxar användas till majoriteten av alla elbilar och laddhybrider på marknaden. Genom att ansluta en RFID-läsare kan du även förhindra obehöriga att få tillgång till din laddare och på så sätt minska risken för intrång. Hos oss på elbilsvaruhuset.se kan du välja att köpa GARO GLB med både 1-fas och 3-fas, så att du kan anpassa laddaren baserat på dina behov.

GARO GLB laddbox elbil på parkering
GARO GLB laddbox på vägg med kvinna och elbil

Teknisk specifikation

Moderna, högteknologiska och stilrena är ord som används för att beskriva laddboxarna från GARO. GAROs laddboxar är utrustade med lastbalansering, uppkoppling till WI-Fi, automatiska mjukvaruuppdateringar och många andra praktiska funktioner.

Vill du veta mer om GAROs laddbox och hur den står sig mot andra? Här kan du läsa elbilsvaruhusets stora guide Laddbox Bäst i test.

Vanliga frågor

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den information du söker. Vi vill också att du ska känna dig trygg med den informationen du får, så hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss för gratis rådgivning.

Garo GLB laddbox är en laddbox med många möjligheter. Du väljer själv maxladdningseffekt och om du vill ha fast kabel eller uttag. Här kan du läsa Elbilsvaruhusets guide Laddbox Bäst i test och jämföra flera modeller.

Till din Garo GLB kan du välja till en Garo lastbalanserare. Här kan du läsa mer om lastbalanserare.

Garo GLB erbjuder många valmöjligheter, som att välja maxladdningseffekt och om du vill ha en fast kabel eller ett uttag. Du kan också välja utseende på laddboxen, exempelvis vitt, rött eller grått. Priset på Garo GLB är relativt högt jämfört med andra laddboxar, men för den får du kraftfull laddning och  stilren design. Garo GLB laddbox är ett bra val om du vill ha god flexibilitet och bra design.

Precis som för alla andra smarta laddboxar installeras den direkt via din elcentral och måste därför installeras av en certifierad elektriker. När du beställer laddbox via Elbilsvaruhuset.se erbjuder vi alltid installation. Här kan du läsa mer om hur vår installation av laddboxar går till.

Det enkla svaret är att det beror på var i Sverige du bor. Boxen levereras normalt inom några få arbetsdagar. Vår estimerade installationstid är 2-5 veckor. För dig som bor i Stockholm har du möjlighet att välja till Express installation och få laddboxen installerad inom 5 arbetsdagar.

Häng med i det senaste

Håll dig uppdaterad på allt vad elbil heter. ”Vilka är egentligen årets bästa elbilar?” ”Vad spelar det för roll vilken laddkabel jag väljer?” eller ”Hur drar jag ned på kostnaderna när jag laddar min elbil?” dessa och många andra frågor hittar du svaren på i våra artiklar. Här nedan hittar du våra senaste artiklar.

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Form Test

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Publik Laddare

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Om Oss
greenely-kampanj

Tillsammans med Greenely kan vi på elbilsvaruhuset erbjuda marknadens bästa pris på installerad Zaptec Go. För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

Greenelys timprisavtal baseras på de faktiska priserna på elmarknaden, vilket innebär att du får du en laddningsplan som visar hur mycket du sparar, när ditt fordon kommer att laddas och när den kommer att vara pausad. Det vill säga vi optimera din energianvändning för att spara pengar

Genom att ansluta din elbil med Greenelys smarta elbilsladdning kan du spara upp till 50 % på dina laddningskostnader.