fbpx
SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          SUPERKAMPANJ - 🔋⚡️ Allt-i-ett fr. 6 990 kr 🛍️ *Gäller de första 500 kunderna. Passa på innan lagret är slut.          

StjärnbetygRing 08-502 350 61 för personlig rådgivning

Våra kunder säger

Charge Amps Laddboxar

Vi har samlat Charge Amps laddboxar under ett och samma tak här på elbilsvaruhuset.se. Charge Amps laddboxar är framtagna för att passa det nordiska klimatet.  Produkterna erbjuder den högsta IP-klassen på marknaden, vilket innebär att laddboxarna håller i längden och tål de riktigt kalla svenska vintrarna.

Charge Amps Laddboxar – Nordisk design och anpassade för det nordiska klimatet

Med en laddbox från Charge Amps är det smidigt för dig att ladda din elbil eller laddhybrid i hemmet. Charge Amps ligger bakom ett flertal riktigt moderna och uppskattade laddboxar som alla är behändiga i storlek och mycket kraftfulla. Genom att välja en laddbox från detta varumärke får du en laddningslösning som passar perfekt för privata hushåll.

Med en Charge Amps elbilsladdare blir det lättare för dig att få kontroll över din vardag. Här ligger Charge Amps fokus på att möta framtidens behov och ta fram innovativa lösningar som ger en optimal laddning av din bil. Genom att använda sig av en mycket avancerad teknik, välja tåliga och hållbara material och samtidigt kombinera detta med en felfri design ligger Charge Amps i framkant på laddnings-marknaden. Företaget startade upp år 2012 och har sedan dess fokuserat på smarta laddlösningar såväl som mjukvarustyrning och molntjänster som passar för nordiskt klimat.

Grön bock

Kompromisslös design som passar de allra flesta hem

Grön bock

Kraftfulla och små laddboxar med hög effektivitet

Grön bock

Stort sortiment av laddboxar, laddkablar och tillbehör

Stort sortiment med produkter för alla behov

Är det något Charge Amps är duktiga på så är det att ta fram lösningar för elbilsägare. Varumärket ligger inte bara bakom storfavoriterna Charge Amps Halo och Charge Amps Aura, utan tillverkar även laddkablar såväl som laddstolpar, molntjänster och smidiga appar som gör användandet enklare. Laddlösningarna passar inte bara för dig som bor i villa och som vill ha en laddbox på husväggen eller i det privata garaget, utan här finns även alternativ för medlemmar i bostadsrättsförening som vill installera laddstolpar eller laddstationer i området.

På elbilsvaruhuset.se kan du hitta två riktigt fina och bra elbilsladdare från varumärket. Charge Amps Aura på 22 kW passar utmärkt för dig som vill kunna ladda flera bilar samtidigt med en riktigt hög effektivitet då den har två uttag. Är du endast i behov av ett laddningsuttag är Charge Amps Halo laddbox bättre. Den här laddboxen är otroligt smidig i storlek och kommer med både 3,7 kW och 11 kW beroende på ditt behov.

Charge Amps Halo laddbox

Därför ska du välja Charge Amps

Det finns tre saker som kännetecknar Charge Amps produkter och inte minst deras laddboxar. Med en laddbox från Charge Amps får du tillgång till en mycket smart teknik där mjukvaran anpassas efter just dina unika behov och önskemål. Du får även en produkt där hållbar utveckling har varit en del av hela processen. Det gäller inte bara i samband med tillverkningen av produkterna, utan även under transport såväl som distansuppdateringar som sker automatiskt.

Ytterligare en orsak till varför du bör välja en laddbox från Charge Amps är den mycket tåliga (och snygga) designen. Här har varumärket inte bara sett till att skapa laddboxar som kan klara av det nordiska klimatet utan att ge vika, utan även använt sig av en mycket hög IP-klassning såväl som högkvalitativa material. En laddbox från Charge Amps har genomgått tuffa tester för att bevisligt klara av olika väderförhållanden, extrem värme och isande kyla. För att lyckas med detta har Charge Amps satsat på återvunnet aluminium, istället för traditionell plast som är vanligt förekommande.

Charge Amps Aura laddbox

Vi installerar din Charge Amps laddbox

Är du intresserad av att köpa en laddbox från Charge Amps vill vi på elbilsvaruhuset.se gärna hjälpa dig. När du väljer en laddbox från Charge Amps och samtidigt beställer installation från oss får du ta del av Grön Teknik bidraget som sänker dina kostnader. Det enda du behöver göra är att välja den laddbox från Charge Amps som du vill ha. Därefter fylelr du i ett formulär med information inför installationen, därefter blir du kontaktad av elektriker som går förklarar hur installationen kommer gå till. Enklare blir det inte!

Teknisk specifikation

Med en laddbox från Charge Amps blir det lätt för dig att ta kontroll över laddningen och spara pengar. Vakna upp varje dag till en fulltankad bil som laddats då elpriserna är som billigast.

Charge Amps Aura laddbox
Charge Amps Aura laddbox

Ladda bilen hemma och spara tid

Oavsett om du bor i en villa eller i ett flerbostadshus har du möjlighet att installera en privat laddbox för eget bruk. Dina boendeformer kommer vara avgörande för vad som blir bäst för dig – laddbox på väggen eller laddstolpe på parkeringsplatsen. Genom att välja en laddbox från Charge Amps kan du se till att ladda din bil på ett mer hållbart och effektivt sätt. Att ladda på allmänna laddstationer är vanligt förekommande, men det är både dyrare och mindre bekvämt jämfört med en laddbox från Charge Amps.

Charge Amps designritningar

Nordisk design för nordisk klimat

Charge Amps laddboxar är omsorgsfullt utformad av den kända industridesignern Joachim Nordwall. Bland annat känd  från tidigare chefsdesigner hos sportbilstillverkaren Koenigsegg. Charge Amps laddboxar är tillverkade i hållbar återvunnen aluminium.

Produkterna är skapade för att klara det hårda nordiska klimatet utan kompromisser. Du kan alltid vara säker på att Charge Amps produkter har högsta nivå av IP-klassning, och är tillverkade i material testade i både extrem kyla och extrem värme för att klara alla väderförhållanden.

Inte minst tack vare sin stilrena design kammar Charge Amps hem höga poäng i elbilsvaruhusets stora guide Laddbox Bäst i Test.

Charge Amps designritningar

Charge Amps Halo

Charge Amps Halo
Kabel eller uttag Fast kabel
Antal uttag 1
Antal faser 1-fas & 3-fas
Maxladdningseffekt 11 kW - 3,7 kW
Inbyggd energimätning Ja
IP klass IP66
Appanslutning Ja
Uppkoppling WiFi
OCPP Ja
Lastbalanserare Ja, Tillval
Produktgaranti 3 år
Köp Beställ Charge Amps Halo

Charge Amps Aura

Charge Amps Aura
Kabel eller uttag Fast kabel
Antal uttag 1
Antal faser 1-fas & 3-fas
Maxladdningseffekt 11 kW - 3,7 kW
Inbyggd energimätning Ja
IP klass IP66
Appanslutning Ja
Uppkoppling WiFi
OCPP Ja
Lastbalanserare Ja, Tillval
Produktgaranti 3 år
Köp Beställ Charge Amps Aura

Vanliga frågor

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den information du söker. Vi vill också att du ska känna dig trygg med den informationen du får, så hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss för gratis rådgivning.

Charge Amps Aura är den perfekta laddboxen för dig som har två elbilar, då den har två uttag för effektiv laddning samtidigt. Den är även säker och tålig mot olika väderförhållanden och är designad för hårt nordiskt klimat. Den är miljövänlig och kan effektiviseras och schemaläggas med appen, vilket ger dig full kontroll över laddningen. Med Grön Teknik avdraget blir priset mer överkomligt.

Här kan du jämföra alla våra laddboxar i vår guide Laddbox – Bäst i test.

Charge Amps Halo är en laddbox som är kompatibel med alla elbilar och laddhybrider, med en snygg och smidig skandinavisk design. Den har den högsta IP-klassningen på marknaden (IP66) vilket gör den väderbeständig. My Charge Space, Charge Amps molntjänst, låter användaren ha full kontroll över historik, schemaläggning och mycket mer. Den har 11kW maxladdningseffekt och en garanti på 3 år.

Här kan du jämföra alla våra laddboxar i vår guide Laddbox – Bäst i test.

Ja, när du beställer din Charge Amps laddbox kan du göra tillval på en Charge Amps lastbalanserare. Här kan du läsa mer om lastbalanserare.

Precis som för alla andra smarta laddboxar installeras den direkt via din elcentral och måste därför installeras av en certifierad elektriker. När du beställer laddbox via Elbilsvaruhuset.se erbjuder vi alltid installation. Här kan du läsa mer om hur våra installationer går till.

Det enkla svaret är att det beror på var i Sverige du bor. Boxen levereras normalt inom några få arbetsdagar. Vår estimerade installationstid är 2-5 veckor. För dig som bor i Stockholm har du möjlighet att välja till Express installation och få laddboxen installerad inom 5 arbetsdagar.

Häng med i det senaste

Håll dig uppdaterad på allt vad elbil heter. ”Vilka är egentligen årets bästa elbilar?” ”Vad spelar det för roll vilken laddkabel jag väljer?” eller ”Hur drar jag ned på kostnaderna när jag laddar min elbil?” dessa och många andra frågor hittar du svaren på i våra artiklar. Här nedan hittar du våra senaste artiklar.

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Form Test

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Publik Laddare

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Om Oss
greenely-kampanj

Tillsammans med Greenely kan vi på elbilsvaruhuset erbjuda marknadens bästa pris på installerad Zaptec Go. För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

Greenelys timprisavtal baseras på de faktiska priserna på elmarknaden, vilket innebär att du får du en laddningsplan som visar hur mycket du sparar, när ditt fordon kommer att laddas och när den kommer att vara pausad. Det vill säga vi optimera din energianvändning för att spara pengar

Genom att ansluta din elbil med Greenelys smarta elbilsladdning kan du spara upp till 50 % på dina laddningskostnader.

Ta del av dagens och morgondagens spotpriser och se din estimerade faktura direkt i appen.

Vi säger upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely

Villkor för kampanjen:

För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

I vår checkout fyller du i om du är ny eller befintlig Greenely-kund.

 • Vill du registrera dig som ny Greenely-kund kan du enkelt registrera dig till Greenely i kassan när du beställer laddbox.
 • För befintliga Greenely-kunder anger man sitt kundnummer i kassan.

Efter installation är genomförd kopplar du upp laddboxen mot Greenelys app och kan börja ladda smart. I samband med installation kommer du få instruktioner om hur du kopplar upp laddboxen. I samband med att du väljer att byta till Greenely säger Greenely upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely.

Kampanjpriset innebär en rabatt på 3 000 kr innan avdrag, (1 500 kr efter avdrag). Om din laddbox inte har blivit uppkopplad mot Greenelys app 30 dagar efter installationen anses rabatten ogiltig och du blir fakturerad mellanskillnaden till vårt ordinarie pris för Zaptec Go med installation. Detta skulle innebära att den totala kostnaden blir 3 000 kr mer. För att anses vara kvalificerad för rabatten krävs att den installerade laddboxen ska ha blivit uppkopplad mot Greenely-appen någon gång inom 30 dagar från installationsdatumet.

Erbjudandet på Zaptec Go gäller endast med installation.

anslutning till nyhetsbrev elbilsvaruhuset

Koppla upp dig mot vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på nyhetsbrevet och ta del av alla nyheter och få personliga erbjudenden.

Zaptecpaket

Mälarvillans Enkla Elbilspaket
Kvinna laddar elbil hemma med Zaptec Go laddbox
Zaptec Go är en av de mest sålda laddboxarna på marknaden och passar alla typer av elbilar och hus. Detta paket passar för dig som vill ha en prisvärd och snygg laddbox som passar till din laddningsbara bil.
Tillägg
 • Förläng till 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 10M kabel: +500 SEK
 • Färgalternativ: svart, vit, mossgrön, mörkblå, brun

Wallboxpaket

Wallbox paket
Wallbox Pulsar Max
Wallbox Pulsar Max är den laddbox som passar bäst för hus med solceller med hjälp av Eco-Smart Solar EV Charging. Vi har då tagit fram ett paket för om du har både laddningsbar bil och solceller.
Tillägg
 • 7M fast kabel: +500 SEK
 • Endast färgen vit finns i lager

Charge Ampspaket

Rebels dubbla paketet
Charge Amps Aura

Om du har fler än en elbil är det självklart att ni vill kunna ladda båda elbilarna samtidigt. I produkten finns en inbyggd dynamisk lastbalanserare som gör att den reglerar effekten två uttagen laddar på beroende på om det är en eller två bilar som laddar. Därför har vi tagit fram ett standardpaket för om ni har två elbilar:

Tillägg

 • Förläng till 1x 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 1x 10M kabel: +500 SEK
 • Förläng till 2x 7M kabel: +300 SEK
 • Förläng till 2x 10M kabel: +1000 SEK