fbpx

Lektri.co laddboxar

Vi har samlat Lektri.co produkter under ett och samma tak här på elbilsvaruhuset.se. Ladda din elbil eller hybridbil hemma med produkter från Lektri.co.

Laktri.co laddboxar - Smartaste lösningen för att ladda bilen hemma

Med en laddbox från Lektri.co kan du vara säker på att få en laddningsstation som är mest lämplig för laddhybrider. Däremot är det också möjligt att använda den till fullskaliga elbilar. Lektri.co laddbox kan med fördel användas hemma, men den fungerar även utmärkt i hyreshus såväl som i kommersiella fastigheter.

Företaget Lektri.co grundades år 2017 och är således ett nytt företag som erbjuder smarta och högkvalitativa lösningar för elbilsladdning. Från grundarteamet finns det ett stort brinnande intresse i hållbarhet och grön energi, vilket betyder att du bidrar till ett företag med goda värderingar.

Grön bock

Enkel installation och möjlighet att styra via app

Grön bock

Möjlighet att justera efter dina behov

Grön bock

Lastbalansering som förhindrar överbelastning av elnätet

Hitta din Lektrico laddbox på elbilsvaruhuset.se

Äger du en elbil vill vi naturligtvis att du ska få ut det mesta av den. Därför erbjuder vi prisvärda och högkvalitatia laddboxar från varumärket. Som tidigare nämnt är laddboxarna utrustade med en app, vilket gör att du får koll på energiförbrukningen såväl som laddtiden direkt i din mobil.

Lektri.co laddboxar och dess app är framtagen att passa till både Android såväl som iOS-enheter. Du väljer själv om du vill installera laddboxen på husväggen eller om du föredrar att använda en av våra praktiska laddstolpar.

Smart, liten och säker laddbox med hög effektivitet

Laddboxar från Lektri.co är fortfarande relativt nya på den svenska marknaden, men i takt med att allt fler får upp ögonen för varumärket växer också populariteten.

Väljer du en laddbox från Lektri.co kan du vara säker på att du får en väldesignad och minimalistisk laddbox som är diskret i sin utformning, samtidigt som den är mycket enkel att installera. Den smarta teknologin gör att du kan spåra, styra och kontrollera laddningen när helst du behöver, samtidigt som laddboxen är utrustad med RCD-skydd och lastbalansering.