fbpx

StjärnbetygRing 08-502 350 61 för personlig rådgivning

Våra kunder säger

Zaptec laddboxar

Zaptec gör några av marknadens absolut populäraste produkter när det kommer till elbilsladdning.

Varumärkets bästsäljare Zaptec Go är inte bara eftertraktad, den toppar även flera bäst-i-test listningar 2022. Med en laddbox från Zaptec får du en laddbox som är lika smart på insidan som den är enkel och stilren på utsidan.

Världens minsta och mest kraftfulla laddbox

Visst låter det förvirrande, men så är det faktiskt. Norrmännen bakom Zaptec har tagit fram marknadens minsta laddbox i förhållande till effekt. Trots den enkla designen och lilla storleken tillåter Zaptec Go dig att ladda med upp till 22kW! Laddboxen är enkel att placera där du vill ha den, och tack vare den minimalistiska designen slipper ditt hus eller garage förvandlas till ett rymdskepp. Och när vi säger att den inte gör mycket väsen av sig menar vi det, boxen väger inte mer än 1,3kg och ytan är inte större än en vanlig iPad.

Zaptec Go ger dig kraftfull laddning på 22kW, högsta säkerhetscertifiering och den passar alla laddbara bilar!

Grön bock

Laddbox som passar alla elbilsmodeller

Grön bock

Kraftfulla och liten laddbox med hög effektivitet

Grön bock

Tio gånger snabbare laddning än med vanligt vägguttag

Grön bock
Grön bock

Laddbox som passar alla elbilsmodeller

Grön bock
Grön bock

Kraftfulla och liten laddbox med hög effektivitet

Grön bock
Grön bock

Tio gånger snabbare laddning än med vanligt vägguttag

Allt du behöver för din elbilsladdning från Zaptec

Zaptec har med Zaptec Go tagit fram en av marknadens absolut bästa laddboxar. Laddboxen stöder laddning upp till 22kW, vilket innebär att boxen är framtidssäkrad för många år framåt. Den tillåter även laddning via både 1-fas och 3-fas beroende på dina behov och möjligheter, och den passar såklart alla laddbara bilar. Inte nog med det, Zaptec Go består av 60% färre delar än många av konkurrenterna. Det innebär att den är otroligt enkel att både installera och underhålla. Tack vare att laddboxen är uppkopplad mot 4G går även stor del av underhållet att göra på distans.

elbilsvaruhuset.se hittar du den prisvinnande laddboxen Zaptec Go. Letar du efter ladduttag för din nya laddbara bil är Zaptec Go ett riktigt bra alternativ, tack vare sin smarta teknik, smidiga storlek och snygga design. Plus att den erbjuder riktigt kraftfull laddning.

Hos elbilsvaruhuset.se hittar du ett flertal laddboxar från varumärket, bland annat Wallbox Pulsar Plus och Wallbox Copper SB. Till Wallbox Copper SB kan du använda dig av vilken kabel som helst och oavsett om du har ett Typ 1 eller Typ 2 uttag. Wallbox Pulsar Plus passar för dig som söker en extra liten och smidig elbilsladdare som är utrustad med unika och intelligenta funktioner. Oavsett vilken laddbox du väljer kan du vara säker på att den passar din laddhybrid eller elbil, då laddboxarna är kompatibla med alla olika bilar på marknaden.

Zaptec laddbox

Därför är Zaptec Go rätt för dig

Zaptec Go har en snygg design, praktiska laddlösningar och ger mycket för pengarna. Så lät motiveringen som gav laddboxen Zaptec Go Bäst-i-test i mätningen av NAF, Jämförelsen gjordes mellan 10 av marknadens bästsäljare. Den huvudsakliga motiveringen till bemärkelsen för Zaptec Go var säkerhet, design och pris.

Laddboxen utsågs till det säkraste valet tack vare att det är den enda boxen som uppfyller alla krav på DC-övervakning och har tillräckligt kraftig frånkoppling för att klara eventuell felström.

Nedan är några av motiveringarna till utmärkelsen för Zaptec Go:

zaptec go installation 600A

Vi installerar din Zaptec Go laddbox

Är det dags för dig att välja laddbox till din nya elbil eller hybrid? Vi på elbilsvaruhuset.se finns här för att hjälpa dig till rätt laddbox. När du beställer din Zaptec Go och samtidigt väljer med installation blir hela din beställning berättigad för det statliga Grön Teknik-bidraget, vilket innebär att du får 50% avdrag på hela din beställning. Det enda du gör är att välja laddbox, klicka i att du vill ha den installerad, och välja med eventuella tillbehör. Efter beställningen är lagd blir du kontaktad av en installatör i ditt närområde. Installatören monterar laddboxen på överenskommen plats vid överenskommet installationstillfälle, sen är det bara att börja ladda. Så enkelt är det faktiskt!

Med en Zaptec Go laddbox är det enkelt för dig att få full kontroll över din elbilsladdning, och samtidigt spara pengar. Zaptec Go låter dig sova gott och vakna upp till en fulladdad elbil varje morgon, som såklart laddats under natten då elen är som billigast.

zaptec go installation 1000A
zaptec laddbox 1000b

Spara både tid och pengar, ladda elbilen hemma

Oavsett om du bor i villa, radhus eller flerbostadshus har du möjligheten att installera och använda en laddbox för privat bruk. För dig som bor i bostadsrättsförening eller hyresrättsförening finns andra möjligheter att installera laddbox. Hur din laddbox bör installeras beror på din boendeform, montering direkt på vägg eller på stolpe. Väljer du att installera en Zaptec Go får du både enklare, mer hållbar laddning som du styr över helt på egen hand. Publika laddstationer längs vägarna är också populära för din elbilsladdning, men med en Zaptec Go får du både billigare och bekväm laddning på dina villkor. Du har även möjligheten att använda funktionen Eco Mode, vilket innebär att du endast betalar för det lägsta elpriset.

Hållbar norsk design för smart elbilsladdning

Våra grannar i väst, det vill säga Norge ligger i framkant när det kommer till miljövänlig teknik och inte minst elbilsladdning. Zaptec är ett av flera framgångsrika företag inom just elbilsladdning, och det är inte för inte. Bästsäljaren Zaptec Go har allt man kan önska av en laddbox, smidig storlek, snygg design i flera färger, uppfyller höga säkerhetskrav samtidigt som den levererar kraftfull laddning. Zaptec Go är konceptualiserad, designad och tillverkad på Norges västkust. Låter det här som något för dig? På elbilsvaruhuset.se kan du beställa din Zaptec Go redan idag och ha den installerad och klar inom snar framtid. När du beställer laddbox komplett med installation blir du samtidigt berättigad till Grön Teknik-bidrag och behöver bara betala 50%.

Zaptec Go laddbox 22kW

Zaptec Go
Färg Svart, Vit, Grå, Mossgrön, Mörkblå, Brun
Kabel eller uttag Uttag
Antal uttag 1
Antal faser 1-fas & 3-fas
Maxladdningseffekt 22kW
Inbyggd energimätning Ja
IP klass IP54
Appanslutning Ja
Uppkoppling WiFi & 4G
OCPP Ja
Lastbalanserare Ja, Tillval
Produktgaranti 5 år
Köp Beställ Zaptec laddbox

Vanliga frågor

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den information du söker. Vi vill också att du ska känna dig trygg med den informationen du får, så hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss för gratis rådgivning.

Zaptec Go laddbox hamnar på andraplats i Elbilsvaruhusets guide Laddbox – Bäst i test. Till stor del tack vare den starka laddkraften kombinerat med hög säkerhet och smarta funktioner.

Till din Zaptec Go kan du välja att installera en Enegic lastbalanserare. Här kan du läsa mer om lastbalanserare och hur det fungerar.

Zaptec Go är en väldigt kompakt laddbox som levererar hög laddningseffekt upp till 22kW. Den är enkel att använda och är prisvinnande i sin design med sin kompakta utformning. Laddboxen är dessutom synkroniserad mot den europeiska elbörsen och har en funktion som gör att man bara laddar under de timmar som elpriset är lägst. Med fem års produktgaranti är Zaptec Go ett mycket attraktivt val för dig som ska köpa laddbox. Här kan du läsa mer om Zaptec Go laddbox.

Precis som för alla andra smarta laddboxar installeras den direkt via din elcentral och måste därför installeras av en certifierad elektriker. När du beställer laddbox via Elbilsvaruhuset.se erbjuder vi alltid installation. Här kan du läsa mer om hur våra installationer går till.

Det enkla svaret är att det beror på var i Sverige du bor. Boxen levereras normalt inom några få arbetsdagar. Vår estimerade installationstid är 2-5 veckor. För dig som bor i Stockholm har du möjlighet att välja till Express installation och få laddboxen installerad inom 5 arbetsdagar.

Häng med i det senaste

Håll dig uppdaterad på allt vad elbil heter. ”Vilka är egentligen årets bästa elbilar?” ”Vad spelar det för roll vilken laddkabel jag väljer?” eller ”Hur drar jag ned på kostnaderna när jag laddar min elbil?” dessa och många andra frågor hittar du svaren på i våra artiklar. Här nedan hittar du våra senaste artiklar.

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Nav bar

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Form Test

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Få offert – Publik Laddare

Prata med en expert

Gratis rådgiving / Om Oss
greenely-kampanj

Tillsammans med Greenely kan vi på elbilsvaruhuset erbjuda marknadens bästa pris på installerad Zaptec Go. För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

Greenelys timprisavtal baseras på de faktiska priserna på elmarknaden, vilket innebär att du får du en laddningsplan som visar hur mycket du sparar, när ditt fordon kommer att laddas och när den kommer att vara pausad. Det vill säga vi optimera din energianvändning för att spara pengar

Genom att ansluta din elbil med Greenelys smarta elbilsladdning kan du spara upp till 50 % på dina laddningskostnader.

Ta del av dagens och morgondagens spotpriser och se din estimerade faktura direkt i appen.

Vi säger upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely

Villkor för kampanjen:

För att ta del av erbjudandet krävs det att man är eller blir en aktiv kund hos Greenely och kopplar upp laddboxen i Greenely-appen inom 30 dagar från installation.

I vår checkout fyller du i om du är ny eller befintlig Greenely-kund.

 • Vill du registrera dig som ny Greenely-kund kan du enkelt registrera dig till Greenely i kassan när du beställer laddbox.
 • För befintliga Greenely-kunder anger man sitt kundnummer i kassan.

Efter installation är genomförd kopplar du upp laddboxen mot Greenelys app och kan börja ladda smart. I samband med installation kommer du få instruktioner om hur du kopplar upp laddboxen. I samband med att du väljer att byta till Greenely säger Greenely upp ditt gamla elavtal och fixar ett smidigt byte till Greenely.

Kampanjpriset innebär en rabatt på 3 000 kr innan avdrag, (1 500 kr efter avdrag). Om din laddbox inte har blivit uppkopplad mot Greenelys app 30 dagar efter installationen anses rabatten ogiltig och du blir fakturerad mellanskillnaden till vårt ordinarie pris för Zaptec Go med installation. Detta skulle innebära att den totala kostnaden blir 3 000 kr mer. För att anses vara kvalificerad för rabatten krävs att den installerade laddboxen ska ha blivit uppkopplad mot Greenely-appen någon gång inom 30 dagar från installationsdatumet.

Erbjudandet på Zaptec Go gäller endast med installation.

anslutning till nyhetsbrev elbilsvaruhuset

Koppla upp dig mot vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på nyhetsbrevet och ta del av alla nyheter och få personliga erbjudenden.

Zaptecpaket

Mälarvillans Enkla Elbilspaket
Kvinna laddar elbil hemma med Zaptec Go laddbox
Zaptec Go är en av de mest sålda laddboxarna på marknaden och passar alla typer av elbilar och hus. Detta paket passar för dig som vill ha en prisvärd och snygg laddbox som passar till din laddningsbara bil.
Tillägg
 • Förläng till 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 10M kabel: +500 SEK
 • Färgalternativ: svart, vit, mossgrön, mörkblå, brun

Wallboxpaket

Wallbox paket
Wallbox Pulsar Max
Wallbox Pulsar Max är den laddbox som passar bäst för hus med solceller med hjälp av Eco-Smart Solar EV Charging. Vi har då tagit fram ett paket för om du har både laddningsbar bil och solceller.
Tillägg
 • 7M fast kabel: +500 SEK
 • Endast färgen vit finns i lager

Charge Ampspaket

Rebels dubbla paketet
Charge Amps Aura

Om du har fler än en elbil är det självklart att ni vill kunna ladda båda elbilarna samtidigt. I produkten finns en inbyggd dynamisk lastbalanserare som gör att den reglerar effekten två uttagen laddar på beroende på om det är en eller två bilar som laddar. Därför har vi tagit fram ett standardpaket för om ni har två elbilar:

Tillägg

 • Förläng till 1x 7M kabel: +150 SEK
 • Förläng till 1x 10M kabel: +500 SEK
 • Förläng till 2x 7M kabel: +300 SEK
 • Förläng till 2x 10M kabel: +1000 SEK

Regeringen eller Skatteverket har ännu inte informerat om hur framtiden för det gröna skatteavdraget kommer se ut. Vi har således ingen information om det kommer fortsätta under 2023 eller inte. Det finns en risk att avdraget tas bort, vilket skulle innebär att avdraget inte är berättigat och fulla priset behöver betalas.
 
Det nya gröna skatteavdraget trädde i kraft den 1 januari 2021 och gäller för alla installationer som slutförts mellan den 1 januari 2021 och den 31 januari 2023. För att kunna ta del av bidraget gäller det att din installation är betald innan den 31 december 2022.

För våra kunder ska känna sig trygga garanterar vi att om en order inkommer till oss senast 12:00 den 9 december 2022, kan vi säkerställa att vi hinner installera din laddbox innan sista ansökningsdag.

Det är viktigt att notera att nuvarande bestämmelser visar att privatpersoner bär ansvaret för betalningen och behöver själva se till att betalningen sker innan tidsfristen om det förmånliga skatteavdraget vill utnyttjas.
 
Branschen utgår idag från att regeringen kommer behålla skatteavdraget precis som det är utformat idag. Görs det inte kan det innebära att ditt köp blir dyrare då skatteavdraget inte längre kommer kunna nyttjas ifall installationen sker efter den 31 januari 2023.

Priset för vår standardinstallation inkluderad i priset. Denna kostnad täcker över 90% av alla våra installationer.

Alla delar av standardinstallation ovan ingår även i uppgraderingen till 22kW.

Du har möjlighet att uppgradera och framtidssäkra din laddbox till 22 kW (32 A trefas). Vid en uppgradering behövs det en grövre kabel som kostar mer än den som ingår i vår standardinstallation.

Det är alltså inte ett måste att ha 35 A huvudsäkring för att öka din effekt över 11kW. 35A är nödvändigt för att få ut 22 kW laddningseffekt men även med en huvudsäkring på 25 A kommer du att märka en skillnad med detta paket.

Du väljer till denna uppgradering i samband med ditt köp av laddbox.

När du väljer att även köpa till installation så får du möjlighet att ta del av ett statligt bidrag för grön teknik. Bidraget motsvarar 50% av det totala beloppet och appliceras automatiskt på din beställning.

Då vi vet att många av våra kunder har tidspress och kan få oväntad leverans av sin elbil tidigare än beräknat har vi nu valt att kunna erbjuda en express leverans och installation för de som önskar få sin box installerad snarast möjligt.

Express leverans innebär att våra installatörer måste lägga om sitt veckoschema och prioritera denna installation före andra. Därav den extra kostnaden för att snabbt få den installerad. Express innefattar i nuläget enbart Stockholm, Göteborg och Malmö regionen och innebär att du har en box installerad inom 5 arbetsdagar från det att ordern är lagt (innan 07:00 samma dag)

En lastbalanserare är en liten säkerhetsenhet som installeras vid din elcentral alternativt din elmätare. I korthet innebär det att den känner av elförbrukningen i realtid och fördelar effekten till laddboxen så att du inte överstiger vad du har tillgängligt i huset.

Detta innebär att om du exempelvis startar elbilsladdningen och sedan går in i huset och startar tvätt- och diskmaskin, så sänker laddboxen laddeffekten. Det gör också att du lättare kan styra laddningen till dina övriga energibehov.

Utan en lastbalanserare hade laddboxen fortsatt att ladda på samma effekt vilket hade riskerat ett överbelastat elsystem, oftast är det då ”proppen går”, men i värsta fall kan det leda till brand. Med en lastbalanserare behöver du inte tänka på att sätta i eller dra ut laddsladden när du gör olika hushållsaktiviteter, utan det räcker med att sätta in den direkt när du kommer hem.

Läs mer om lastbalanserare här