fbpx

Hyundai laddboxar

Vi har samlat de laddboxar och tillbehör som passar din Hyundai, allt samlat här hos oss på elbilsvaruhuset.se.

Ladda din Hyundai hemma.

Hyundai - Laddboxar som passar din Hyundai

Det finns få biltillverkare som lägger så stor vikt på teknologiska lösningar som Hyundai gör. Hyundai är kända för sina annorlunda innovationer och smarta idéer, samtidigt som de ligger i framkant när det kommer till elektrifierade bilar. Idag erbjuder Hyundai en av marknadens största utbud, där du kan hitta renodlade elbilar såväl som laddhybrider.

Idag väljer allt fler att köra elbilar och de miljövänligare alternativen har blivit en uppskattad trend. Med en laddhybrid eller elbil från Hyundai får du ett lika tryggt och säkert alternativ som den klassiska bilen med förbränningsmotor. Skillnaden är att du också får en bil som är mer miljösmart, låter mindre och som är bekvämare att köra. För att du ska kunna ladda din Hyundai behöver du också en passande laddbox för smidigare laddning i hemmet.

Hyundai laddbox - vi hjälper dig att välja rätt!

Det finns många fördelar med att välja en Hyundai när du vill köra elbil i Sverige. Bilarna är kända för att vara mycket trygga och säkra, samtidigt som de är tystgående och kräver mycket mindre underhåll. Det enklaste och snabbaste sättet för dig att ladda din Hyundai är genom att installera en egen laddbox i ditt hem. På elbilsvaruhuset.se hittar ett varierat utbud av laddboxar från olika varumärken så som Charge Amps, GARO och Lektri.co passar till bilmärket.

Alla Hyundai bilar som är laddningsbara har ett Typ 2 uttag, vilket är standard i EU. Det innebär att du har större valmöjligheter när det kommer till att välja Hyundai laddboxar. Vår storfavorit Charge Amps Aura laddbox, 22 kW är ett självklart val för den som vill ha en smidig och snabb laddning och som vill kunna ladda två bilar samtidigt. Dessutom finns följande laddboxar som ett alternativ till Charge Amps Aura:

Kostnad för att ladda hemma

Exempel:

Hyundai Kona har en batterikapacitet på 67,5 kWh. Under 2021 låg det genomsnittliga elpriset (per kW) på 1,9 kronor för villaägare. Genom att multiplicera 1,9 kronor med 67,5 kWh får du fram ett ungefärligt pris på 128,25 kronor.

Batterikapacitet

67,5 kWh

Elpris

1,9 kr / kWh

Kostnad

67,5 kWh × 1,9 kr = 128,25 kr

Hyundai Tucson

Hitta din laddningsbara Hyundai

Hyundai erbjuder ett flertal olika elbilar och laddhybrider som passar alla behov. Är du ute efter en renodlad elbil har du bland annat modellerna Hyundai IONIQ 5 och Hyundai KONA Electric. Utbudet för laddhybrider är dock desto större där modeller som Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid, Hyundai KONA Hybrid, Hyundai TUCSON Hybrid och Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid har blivit mycket populära.

Planerar du att köpa en Hyundai kan vi på elbilsvaruhuset.se hjälpa dig med allt från köp av laddbox och tillbehör, installation samt hantering av Grön Teknik Bidraget. Vi erbjuder laddboxar från populära varumärken som är framtagna för att både klara det nordiska klimatet och ladda alla typer av bilar.